НПН / Новини / Садовий почав зачистку конкурентів

Садовий почав зачистку конкурентів

Діяльність більшості політичних партій в Україні – це наче гра в шахи: на першій стадії всі сподіваються, що мають перевагу, на другій – вірять, що мають перевагу, на третій – знають, що програють.

Ймовірно, «Самопоміч» все більше боїться настання третього.

На шпальтах українських ЗМІ все частіше читаємо новини, як «головні патріоти» країни бігають то до одних, то до інших іноземних друзів, аби отримати корисну пораду. Гостинними виявилися німці, американці, британці. Навіть шведи.

Надійне плече «Самопомочі» в особі Шведського політичного інституту Помірної коаліційної партії впродовж тривалого часу фінансово «надихало» галицьких політиків творити добрії справи в країні. Проте, як тільки Андрію Садовому стало відомо, що шведські партнери намагаються «покласти око» на Анатолія Гриценка і його «Громадянську позицію», тут же від верхівки львівської політструктури пішла вказівка «НЕГАЙНО ЗІБРАТИ ВСЕ ЛАЙНО НА ГРИЦЕНКА» і передати його у такому ж непривабливому вигляді шведам.

Вдале, в дусі сучасної української політики, рішення відсунути конкурента подалі, позбавити його фінансової підтримки для здійснення політичної діяльності та продовжити одноосібно купатися в шведській валюті. Це дозволить Андрію Садовому не розділяти лавровий вінок лідера ліберальних сил будь з ким зі своїх вчорашніх соратників.

Що можемо від себе побажати? Пану Садовому – перестати відчувати себе намісником Бога.

Ну, а Анатолію Гриценку – будьте обережні, коли «пригріваєте змію на грудях», це ж Вам не армію руйнувати