НПН / Новини / У лікарні Києва застрелився конвоїр: стали відомі ексклюзивні подробиці

У лікарні Києва застрелився конвоїр: стали відомі ексклюзивні подробиці

Чоловік більше року пропрацював у пенітенціарній системі. Він наклав на себе руки з табельної збро. У лікарні розташований режимний об’єкт.

Співробітник Державної кримінально-виконавчої служби України (ДКВС) під час несення служби наклав на себе руки застрелившись із табельної зброї в одній із лікарень Києва.

Як розповіло OBOZREVATEL інформоване джерело, причина вчинку 54–річного чоловіка на цей час невідома.

Застрелився із табельної зброї

Із власних джерел нам стало відомо, що 13 серпня, у приміщенні Київської міської туберкульозної лікарні №2 наклав на себе руки невідомий чоловік.

“Ми почули звук пострілу і вийшли в коридор, де побачили мертвого чоловіка, а поруч лежав пістолет. Хто він і як опинився в лікарні ми не знаємо. Поліція, яка була на місці події, нам теж нічого не пояснила”, – розповів наш співрозмовник.

Джерело в правоохоронних органах повідомило OBOZREVATEL, що загиблим виявився співробітник ДКВС. За його словами, у цій лікарні розташований один із об’єктів пенітенціарної системи України.

“Там надається медична допомога фігурантам кримінальних справ. Звісно, охорона озброєна – це режимний об’єкт. 13 серпня до поліції надійшло повідомленням про те, що загинув один зі співробітників пенітенціарної служби прямо на зміні. Попередньо – 54-річний чоловік наклав на себе руки, вистріливши з пістолета Макарова у праву скроню”, – розповіло джерело.

Проводиться службове розслідування

У пресслужбі ДКВС інформацію про смерть співробітника OBOZREVATEL підтвердили та розповіли, що чоловік працював у системі з березня 2019 року, та в званні сержанта внутрішньої служби обіймав посаду помічника начальника варти.

У відомстві додали, що трагедія сталася незадовго до того, як загиблий мав змінитися і здати табельну зброю.

“Зараз (за фактом смерті чоловіка – Ред.) проводиться службове розслідування”, – розповіли у пресслужбі.

Водночас джерело у правоохоронних органах уточнило, що також відкрито кримінальне провадження.

“Встановлюються усі деталі події. Наразі не відомо, що штовхнуло чоловіка на такий вчинок. Розглядається кілька версій”, – підсумував співрозмовник.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що 20 січня 2020 року 25-річний працівник Управління державної охорони Ярослав Розумняк застрелився в будівлі Центральної виборчої комісії. Близько 18:00 він застрелився з табельної зброї, а саме пістолета Макарова.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новин