НПН / Новини / Іспанський легіонер для команди Ріната

Іспанський легіонер для команди Ріната

2020 рік стає непростим випробуванням не тільки для світових лідерів та світової економіки, але й для найвпливовішого олігарха України Ріната Ахметова.

Колишній господар Донбасу через триваючий конфлікт на Сході України та відсутність політичних перспектив «Опозиційного блоку», Ляшка, Добкіних, Новинських та Яценюків почав втрачати власний вплив у містах, які мають стратегічне значення для успішного ведення його бізнесу, чим користуються представники діючої влади та, як завжди, «улюблений» «динамівець» Ріната – Віктор Медведчук.

Не дочікуючись повного розгрому Ахметов розпочав пошук свіжої крові у середовищі нових політиків, з якими, на його думку, вдасться домовитися «не отходя от кассы», а саме головне для Ріната, на даному етапі, –з мінімальними фінансовими витратами.

Так і з’явилася у його голові чудова ідея повністю перекупити та взяти під повний контроль Донецький обласний осередок політичної партії «Партія Шарія». Такий досвід він здобув під час купівлі Сєні Яценюка.

Але Шарій, як справжній «лідер» у вигнанні, чи то від прогресуючої шизофренії, чи то від природного інстинкту самозбереження, з недовірою поставився до пропозиції Ріната, яку останній зробив через Вілкула-молодшого, та відмовив найбагатшій людині України.

Водночас, як казав «світовий класик» і земляк Ахметова Віктор Янукович: «А не спеши ты нас хоронить», Рінат не був би Рінатом, якби відразу зупинився і «дав задню».

«Налагоджувати діалог» з Толею Шарієм Рінат вирішив в обхід останнього та з користю для себе. Ахметов, дав вказівку відповідним політтехнологам «СКМ» провести зустріч з представниками «Партії Шарія» в Донецькій області, під час якої було досягнуто домовленість, що в м.Маріуполь лідером місцевого осередку стане повністю підконтрольний та «зрозумілий» людям Ахметова Льоха Расказов. У свою чергу, керівник Донецького обласного осередку Артурчик Андрощук теж залишився задоволений бо ж «почув» самого Ріната та й грошей на «розвиток» партії взяв, забувши при цьому розповісти всі подробиці та домовленості лідеру партії Анатолію Шарію.

Наразі, Льоха Расказов розповідає своєму найближчому оточенню, що пройде трохи часу і він повністю змістить лідерів партії в області, чому сприятимуть гроші Ріната Ахметова, а також його вміння домовлятися про співпрацю з місцевими навколо кримінальними угрупуваннями, у тому числі з ПП «Національний корпус» та ОЗСП «Азов».

Тож таким темпами недалеко і до повного підпорядкування «Партії Шарія» «поважному Рінату». А іспанський конкістадор Анатолій Шарій-Троцький нехай далі змагається з командою «Зе» у кого з них довший список підписників.