НПН / Новини / Прем’єр-ліга України поновлюється: названа точна дата

Прем’єр-ліга України поновлюється: названа точна дата

У четвер, 14 травня відбулося робоча нарада за участю представників Прем’єр-ліги, клубів УПЛ і Української асоціації футболу (УАФ).

За підсумками зустрічі було прийнято рішення відновити чемпіонат України з футболу в Прем’єр-лізі 30 травня. При цьому, представники клубів погодилися не відновлювати змагання в чемпіонаті України серед команд U-21 і U-19.

“Ми отримали підтвердження від клубів щодо бажання поновити чемпіонат 30 травня, а матчі останнього, 32-го туру провести 19 липня. До визначення остаточної дати фіналу Кубку України та дати матчів плей-офф чемпіонату під час наради вирішили повернутися пізніше. Усі ці пропозиції будуть офіційно оформлені й потім надані для затвердження Виконкомом УАФ”, – цитує пресслужба УПЛ виконавчого директора Євгена Дикого.

Також стоїть питання про кількість осіб, яких можна буде залучати до організації та проведення матчів без глядачів. УАФ просить МОЗ збільшити кількість в такому випадку з 50 до 200 осіб.

“Це гравці, представники команд, правоохоронці, медики, телетранслятори, технічні працівники і т.д.”, – розповів після завершення зустрічі директор юридичного департаменту УАФ Ігор Грищенко.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини