НПН / Новини / ПЕРЕМОГА САСАНЧИНА ТА “МУЛЬТЯШНИЙ” ДАН БАЛАН: ЯКИМ БУВ СУПЕРФІНАЛ “ГОЛОСУ КРАЇНИ-10” (ФОТО ТА ВІДЕО)

ПЕРЕМОГА САСАНЧИНА ТА “МУЛЬТЯШНИЙ” ДАН БАЛАН: ЯКИМ БУВ СУПЕРФІНАЛ “ГОЛОСУ КРАЇНИ-10” (ФОТО ТА ВІДЕО)

Нарешті стало відомо ім’я переможця співочого проєкту.

Щойно на каналі “1+1” минув суперфінал вокального шоу “Голос країни-10”.

Нарешті стало відомо ім’я переможця співочого проєкту. Так, за підсумками глядацького голосування цього року тріумфував підопічний Тіни Кароль Роман Сасанчин. 

За перемогу у шоу боролися одразу 20 учасників із команд MONATIK, Дана Балана, ПТП та NK, а також Тіни Кароль. Через пандемію коронавірусу фінал проєкту “Голос країни-10” відбувся в особливому форматі, враховуючи важливість дотримання всіх умов карантину. Так, ведучі перебували у ізоляції й з’являлися на сцені як голограми, учасники по одному виступали, а тренери взагалі – перебували по домівках.

Суперфінал відбувся за оновленими правилами у два етапи. Так, у першому виступили усі 20 учасників, які виконали нові пісні. За результатом глядацького голосування до другого етапу пройшли по одному вокалісту з кожної команди. Потім четверо суперфіналістів виконали композицію, з якими прийшли на “сліпі прослуховування” проєкту. Серед них глядачі і обирали переможця.

Так, розпочався ефір зі спільної пісні вокалістів “Музикозалежні”.

Відкрили суперфінал учасники команди MONATIK. Першим вийшов на сцену Сергій Роман. Самобутній гуцул приголомшив виконанням сучасної версії суперхіта Володимира Івасюка “Водограй”.

Слідом за Романом спробувала свої сили учасниця з найфірмовішим голосом Мєлєн Пасса. Вокалістка виконала легендарний хіт усіх часів Personal Jesus гурту Depeche Mode.

Зі свого боку, зірковий тренер Дан Балан зізнався, що виступ йому припав до душі та виокремив стильний імідж Мєлєн.

“Справжня зірка! Це бомба”, – прокоментував Дан.

Третім вийшов на сцену екссценарист проєктів “Голос країни” та “Танці з зірками” Юрій Самовілов. Суперфіналіст виконав відомий хіт Девіда Ашера – Black black heart.

Наступним з команди MONATIK за перемогу поборовся мультиінструменталіст Сергій Асафатов. Учасник виступив із хітами гурту “Океан Ельзи” – “Зелені очі” та “Кішка”.

Останньою з команди мультиартиста вийшла на сцену його бек-вокалістка Ліда Лі. Учасниця чуттєво виконала пісню Джамали та alyona alyona “Жалі”.

“Лідо, браво! Вкотре переконуюся, що сцена – це твоє! Ти ніколи не здаєшся. Для мене ти не тільки голос країни, а й набагато більше”, – прокоментував виступ MONATIK.

Так, за результатом глядацького голосування, з команди MONATIK до другого етапу пройшов Сергій Асафатов.

Далі, у боротьбу за перемогу у десятому сезоні шоу вступила команда Дана Балана.

Першим вийшов на сцену єдиний чоловік у команді тренера, вчитель історії Назар Яцишин. Вокаліст виконав пісню East – It’s Alright. Номер учасника ефектно доповнив віртуальний виступ танцівників із проєкту “Танці з зірками”.

“Номер надзвичайний! Назаре, який ти талановитий! Бажаю перемоги у цьому проєкті”, – прокоментувала виступ Яцишина Тіна Кароль.

Другою з команди Дана спробувала свої сили зірка серіалу “Школа”, блогерка Марія Кондратенко. Дівчина чуттєво виконала українську народну пісню “Ой, у гаю при Дунаю”.

“Машо, який я щасливий, що після двох команд, у результаті, у фіналі ти у моїй команді! Ти чудо. Я тебе бачу фіналісткою”, – зізнався зірковий тренер учасниці.

Вперше в історії “Голосу країни” учасники з-за кордону співали зі своїх домівок. Так, прямісінько із Казахстану виступила східна красуня Індіра Едільбаєва. Фіналістка виконала композицію свого наставника Дана Балана “Лишь до утра”.

“Це чарівно! Дякую тобі. Усі твої мелізми, доброта, вихованість, магія казахського народу! Я відчув цю магію. Я вірю, що ти можеш донести до людей щось нове. Ти справжня, чиста”, – прокоментував Балан.

Четвертою з команди Дана Балана виступила Анастасія Балог. Для суперфіналу учасниця обрала хіт Дуа Ліпи Physical.

Першим прокоментував виступ Балог MONATIK: “Настю, ти сяєш навіть через екран! Ти супер крута”. Зі свого боку, тренер Насті зізнався, що учасниця так надихає його, що він би щовечора писав для Балог пісні.

Останньою з команди Дана Балана поборолася за перемогу у шоу зірка серіалу “Папік” Дар’я Петрожицька. Вокалістка приголомшила виконанням циганської пісні Ederlezi Горана Бреговича.

За результатом глядацького голосування, до другого етапу з команди Дана Балана пройшла Індіра Едільбаєва.

Наступними розпочали боротьбу за місце у другому етапі учасники команди зіркового подружжя ПТП та NK.

Так, першим вийшов на сцену новостворений дует Катерина Степура та Максим Перепелиця. Учасники запалили сцену, виконавши трек Мадонни та Джастіна Тімберлейка 4 Minutes.

“Максе, Катю, це розрив! Просто мурахи шкірою. Дуже рада, що Олексію вдалося домовитися і ми змінили правила та створили перший дует на шоу”, – прокоментувала виступ підопічних Настя Каменських.

Наступною випробувала свої сили Юлія Коровко з українською піснею “Черемшина”.

“Це прекрасний виступ! Юлю, твій творчий шлях тільки починається, ти обов’язкого досягнеш висот, адже ти маєш неймовірний тембр”, – прокоментувала виступ Юлії Тіна Кароль.

Також виступив прямісінько зі своєї домівки у Казахстані таксист Єрлан Баібазаров. Учасник зворушив проникливим виступом, заспівавши пісню Кріса Айзека Wicked Game.

Четвертим поборовся за місце у другому етапі борець проти булінгу Віталій Окс. Виконавець підкорював серця глядачів піснею Аріани Гранде 7 rings.

Втім, Дан Балан розкритикував виступ Віталія: “Мені не сподобалося. Нічого не сподобалося у цьому номері”.

Останньою з команди ПТП та NK намагалася вибороти перемогу художня керівниця центру культури та дозвілля Анастасія Картвелішвілі. Учасниця запалила піснею Вєрки Сердючки “Хорошо”. На сцені вокалістка з’явилася у яскравому комбінезоні та рожевій накидці із пір’я.

Зірковий тренер MONATIK зізнався, що Картвелішвілі вдалося зарядити позитивною енергією: “Так сьогодні не вистачає емоцій, які ви даруєте! Всі яскраві фарби ви подарували мільйонам глядачів”.

Зі свого боку Настя Каменських зазначила, що їхня з ПТП підопічна – справжній діамант.

За результатом глядацького голосування, до другого етапу з команди ПТП та NK пройшов Єрлан Баібазаров.

Наступною боролася за перемогу команда Тіни Кароль.

Так, розпочала виступи Ганна Трубецька, яка через карантин не змогла приїхати до України з Білорусі. Дівчина проникливо виконала пісню гурту “Океан Ельзи” – “Без бою”.

Зіркові тренери Потап та Настя Каменських позитивно оцінили виступ підопічної Тіни Кароль. “Неймовірно, фантастично! Настя тебе знає давно, а я в тебе закохався на “Голосі”, – прокоментував ПТП.

Наступним вийшов на сцену зірка “Танців з зірками” та ведучий “Одруження наосліп” Даніель Салем. Виконавець розчулив тренерів, виконавши хіт MACHETE “Нежность”. Свій виступ Салем присвятив усім романтичним чоловікам, які хочуть обійняти своїх коханих.

Третьою з команди Тіни Кароль виступила фанатка своєї тренерки Дар’я Полоротова. Учасниця поборолася за перемогу із піснею Біллі Айліш No Time to Die.

“Ти мій вокальний вундеркінд! Я пишаюся”, – прокоментувала виступ підопічної Тіна.

За місце у другому етапі поборовся і переможець дитячого голосу Роман Сасанчин. Учасник виконав пісню Михайла Поплавського “Мамина черешня”, яку присвятив усім матерям світу.

Зі свого боку Дан Балан зізнався, що пожалкував, що не залишив Романа у своїй команді.

“Ромчик, він справжній! Як ти вмієш усе навколо себе зробити… Твої слова безцінні. Сьогодні ти це всьому світу довів”, – повідомив Дан.

Останньою з команди Тіни Кароль вийшла на сцену Ольга Мельник. Учасниця виконала пісню “Один в каное” – “У мене немає дому”. Cвій виступ-маніфест Ольга присвятила людям, які через різні життєві ситуації втратили опору – рідний дім.

“Дуже чуттєва пісня! Хочу подякувати також за меседж та добрі справи! Щодо виступу, ви готова артистка в моїх очах. Як би там сьогодні не трапилося, я впевнений, що все вдасться потім”, – поділився думкою MONATIK.

За результатом глядацького голосування, до другого етапу з команди Тіни Кароль пройшов Роман Сасанчин.

Попередні глядацькі голоси анулювалися. Стартував другий етап суперфіналу, у якому Сергій Асафатов, Індіра Едільбаєва, Єрлан Баібазарова та Роман Сасанчин співали композиції з якими прийшли на “сліпі прослуховування”.

Так, другий етап відкрила учасниця комадни Дана Балана, східна красуня з Казахстану Індіра Едільбаєва. Дівчина виконала пісню “Мелодія” гурту The Hardkiss.

“Я ще раз переконався, що Індіра – справжня зірка. Свіжа кров, енергія. Втомлюєшся від фальші, і коли з’являється такий янгол, ти розумієш, що не все втрачено і є майбутнє у шоу-бізнеса”, – прокоментував Дан.

Другим поборовся за перемогу у шоу підопічний MONATIK Сергій Асафатов. Учасник зворушливо виконав хіт гурту “Бумбокс” – “Вахтерам”, з яким прийшов на “сліпі прослуховування”.

“У мене зараз так сильно б’ється серце, я так за тебе хвилююся .Ти для мене став прикладом сили духу, наснаги! Ти став і моїм мотиватором теж! Ти та людина, яка знає, що таке не мати дому… Ти маєш звичку носити в кишені шматок хліба… Сподіваюся, ти про це нарешті забудеш. Для мене ти – переможець шоу”, – поділився MONATIK.

Третім вийшов на сцену таксист із Казахстану Єрлан Баібазаров. Учасник команди ПТП та NK виконав хіт Feel it still американського рок-гурту Portugal. Учасник також грав на народному інструменті та ще й використовував цифровий лупер.

Останнім із суперфіналістів випробував свої вокальні здібності підопічний Тіни Кароль Роман Сасанчин. Переможець проєкту “Голос. Діти-2” заспівав пісню Алессандра Сафіни Luna tu, з якою завітав на доросле шоу.

“Переживаю за Романа, як за власного сина. Ти прийшов ще раз, тому що тобі немає куди діватися! Ти і є голос! Ромчику, ти не проста людина, ти знову у фіналі. Повторю, Україна – це ти. Цю пісню я написала, надихнувшись твоїми очима”,  – прокоментувала Тіна Кароль.

Не обійшовся грандіозний фінал і без традиційних сюрпризів. Так, тренери Тіна Кароль та Дан Балан, яким приписують романтичні стосунки,

“Голос країни-10”: Кароль та Балан приголомшили неочікуваним перфомансом у спальні співачки представили нову спільну пісню “Помнишь”. Примітно, що пісню артисти виконували в спальні Тіни.

У результаті, за рішенням глядачів, переможцем вокального шоу “Голос країни-10” став Роман Сасанчин. Це вже друга перемога юнака у проєкті. Вперше він переміг у дитячому “Голосі” і теж у команді Тіни Кароль.

Роман став власником квартири в Києві, а його зіркова тренерка здобула п’яту перемогу у вокальному шоу.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини