НПН / Новини / НАРДЕП ВІД “СЛУГИ НАРОДУ” У ПРЯМОМУ ЕФІРІ НАЗВАВ ЧОРНОБИЛЬСЬКУ КАТАСТРОФУ “СВЯТОМ” (ВІДЕО)

НАРДЕП ВІД “СЛУГИ НАРОДУ” У ПРЯМОМУ ЕФІРІ НАЗВАВ ЧОРНОБИЛЬСЬКУ КАТАСТРОФУ “СВЯТОМ” (ВІДЕО)

Депутат попросив не забути “привітати” ліквідаторів.

Народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко під час прямого ефіру двічі назвав катастрофу на ЧАЕС “свято”.

Сталося це в ефірі телеканалу “НАШ” 24 квітня.

Народний депутат спочатку  назвав 26 квітня “дуже великим святом”, а потім попросив українців “не забути привітати людей, які захищали нас від катастрофи”.

“Користуючись нагодою, хотів би нагадати, що 26-го буде свято дуже велике та важливе … це трагедія – Чорнобильська катастрофа. І хочу нагадати всім вам, про те, що не забудьте привітати, подякувати, вклонитися всім людям , які багато-багато років захищали нас від цієї катастрофи “, – заявив Тищенко.

В студії нагадали народному обранцю, що Чорнобильська катастрофа все ж не свято. “Тільки ж не свято, Чорнобильську катастрофу ми згадуємо зі сльозами на очах”. Після цього Тищенко перепросив.

Нагадаємо, 26 квітня 1986 року на Чорнобильській атомній електростанції сталися два вибухи та пожежа з незбагненними наслідками для всього світу. Цьогоріч 34-річниця від дня катастрофи. До Міжнародного дня пам’яті про чорнобильську катастрофу, 26 квітня, канал “1+1” підготував спецпрограмування та покаже два телевізійні проекти про українську трагедію, яка сколихнула весь світ.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини