НПН / Новини / Священник із коронавірусом відмовився ізолюватись від вірян на Буковині

Священник із коронавірусом відмовився ізолюватись від вірян на Буковині

У священнослужителя в Чернівецькій області виявили коронавірус, але він стверджує, що результати тестування є хибними, та має намір і далі проводити богослужіння.

Джерело: голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук у Facebook

Пряма мова: “Є четверо священників, які поінформовані про позитивний результат з тестування. І дивує те, що один з них всіляко намагається відкинути і не прийняти цю інформацію, стверджуючи, що результати лабораторного дослідження неправдиві, він не згоден з цим і  збирається завтра (у четвер, 16 квітня – УП) піти до храму і проводити богослужіння”.

Важливо❗️Сергій Осачук з останньою інформацією про кількість хворих на коронавірус буковинців [15.04.2020]

На Буковині сьогодні, 15 квітня, офіційно підтверджено ще 73 випадки зараження коронавірусом. Серед тих, хто захворів, – четверо священнослужителів. Один із них не погоджується із діагнозом, стверджує, що результати тестування є хибними та має намір і далі проводити богослужіння. Загальна чисельність інфікованих в області від першого встановленого випадку складає 662 особи ❗️Центр громадського здоров’я України опублікував дані, де було вказано, що обласний лабораторний центр – серед лідерів за кількістю проведених тестувань. Він також перший у державі за ефективністю, результативністю та точністю досліджень. Працівники Державної податкової служби у Чернівецькій області зголосилася перерахувати частину своєї платні для потреб обласного лабораторного центру. Крім того, районні управління податкової планують надати допомогу сімейним лікарям Буковини. Банк ПУМБ придбав новий апарат штучної вентиляції легень за 800 тисяч гривень для Глибоцької центральної районної лікарні.

Gepostet von Чернівецька обласна державна адміністрація am Mittwoch, 15. April 2020

Деталі: Усього, за словами Осачука, на Буковині 15 квітня офіційно підтверджено ще 73 випадки зараження коронавірусом. Тепер загальна кількість інфікованих в області складає 662 особи.

Нагадаємо: Протягом 14 квітня в Україні зафіксовано 392 нові випадки зараження коронавірусом, з них 10 летальних. 24 людини одужали.

Євген Кізілов, УП