НПН / Новини / “Король контрабанди Закарпаття” розбився у ДТП (Фото)

“Король контрабанди Закарпаття” розбився у ДТП (Фото)

На Рівненщині у ДТП 11 квітня загинув “король контрабанди Закарпаття”, “куратор” так званого приватного кордону з Угорщиною Аттіла Горват із прізвиськом “Докі”.

Про саму аварію на трасі “Київ-Чоп” написала пресслужба поліції Рівненської області, а от ім’я загиблого опублікувало видання Mukachevo.net із посиланням на власні джерела у правоохороних органах.

“На автодорозі, поблизу села Велика Омеляна, водій автомобіля Mercedes-Benz C-Class – 45-річний житель Закарпатської області – не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та на заокругленій ділянці дороги в’їхав у відбійник із подальшим перекиданням у кювет. Внаслідок ДТП керманич від отриманих травм загинув на місці події”, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, було розпочате досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. За результатами судово-медичної експертизи з’ясується, чи перебував чоловік за кермом у стані сп’яніння.

Виданная ж уточнило, що за кермом перебував саме Аттіла Горват із села Велика Бийгань, відомий на Закарпатті контрабандист “Докі”.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини