НПН / Новини / Українські військові на Донбасі взяли в полон розвідника «ДНР»

Українські військові на Донбасі взяли в полон розвідника «ДНР»

Українські військові в зоні проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі затримали бойовика терористичної організації “ДНР”.

Про це повідомили в штабі ООС.

Повідомляється, що українські військові виявили представника збройних формуваннь Російської Федерації з численними травмами. Сам бойовик розповів, що працював у складі групи, яка вела спостереження за позиціями, наглядовими постами та вогневими точками підрозділів Об’єднаних сил.

“Під час переміщення зі своїх позицій та перетину лінії зіткнення він підірвався на мінному загородженні, встановленому самими ж російськими окупантами. Інші члени ворожої диверсійно-розвідувальної групи кинули пораненого та повернулися на свої позиції”, — розповіли в штабі.

Також повідомляється, що у 29-річного затриманого виявили військовий квиток так званої ДНР.

Українські військовослужбовці надали затриманому окупанту необхідну медичну допомогу та доставили у військовий госпіталь. Зараз він перебуває під наглядом лікарів та дає свідчення про злочини російської окупаційної адміністрації.

Раніше повідомлялося, що на ділянці розведення в Петровському збройні формування РФ обстріляли власні позиції, щоб зімітувати порушення режиму “тиші” зі сторони українських військових.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини