НПН / Новини / У Києві відгримить концерт Олександра Сєрова, який виступав у анексованому Криму

У Києві відгримить концерт Олександра Сєрова, який виступав у анексованому Криму

Російський співак Олександр Сєров планує дати концерт у Києві, попри те що він виступав у незаконно анексованому Росією Криму.

Афіша концерту вже з’явилась і шириться мережею, згідно з інформацією шоу пройде 23 березня 2020 року у “Палаці Україна”.

 

Деякі користувачі мереж зраділи такій новині, а хтось навпаки глибоко обурений такими подіями, адже Олександр Сєров залюбки виступив перед жителями окупованого Криму у 2017 році. Після цього Служба безпеки України заборонила йому в’їзд до держави.

“Я б із задоволенням приїхав, але мені “перекрили” Україну. Я приїхав до Севастополя, дав концерт. А тут, в інтернеті інформаця: “Олександр Сєров незаконно перетнув кордон”. Все, персона нон грата… Тепер я ворог України”,– скаржився у 2018-му Олександр Сєров.

Сам артист родом з України, а саме з Миколаївщини. Після початку агресивних дій щодо України з боку Кремля Олександр Сєров активно будував кра’єру у РФ, а свої думки щодо політичної ситуації між країнами не висловлював. Наразі в СБУ не прокоментували приїзд скандального російського артиста.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини