НПН / Новини / У Києві П’яні Військові Розстріляли Ветерана АТО (Фото)

У Києві П’яні Військові Розстріляли Ветерана АТО (Фото)

Співробітники силового відомства спробували влаштувати розправу над ветераном АТО.

Про це пише Facebook-спільнота Київ оперативний.

Повідомляється, що інцидент стався вчора ввечері на Виноградарі.

Винуватцями виявилася компанія з трьох військовослужбовців, які розпивали спиртні напої біля магазину.

«Компанія з трьох п’яних військовослужбовців поверталася додому з гулянки. Жінок вони відправили на таксі, а самі пішли в супермаркет АТБ. Взяли пляшку, запивку, закусон і, щоб далеко не відходити, почали розпивати прямо біля магазину. На превеликий жаль, так в цьому місці роблять багато, тому на них і не дуже звернули увагу, хоча один з них і був у військовій формі », – розповідають в Facebook

Через деякий час чоловік у військовій формі вирішив справити нужду біля дитячого майданчика і в цей момент поруч проходив ветеран АТО, який зробив йому зауваження. Між ними спалахнула словесна перепалка, яка переросла в стрілянину.

Співробітник спецзв’язку дістав пістолет і відкрив стрілянину по колишньому АТОшніку, простріливши йому обидві ноги. Поранений ветеран війни на Донбасі почав бити чоловіка у формі, а через час зламав ногу його друга.

Через час на місце розправи прибув патруль поліції, який затримав неадекватних співробітників спецзв’язку. Один з травмами поїхав в лікарню, іншого відвезли в райвідділ для допиту співробітниками військової прокуратури.

Пригоди п‘яних спецзв‘язківців на ВиноградаріВідео: https://youtu.be/E1whzmbWceoКомпанія із трьох п‘яних…

Gepostet von Киев Оперативный am Mittwoch, 16. Oktober 2019

Підписуйтесь на наш Telegram-канал.