НПН / Новини / “Кому вигідно зрив Мінських угод, або політизація процесу” (Відео)

“Кому вигідно зрив Мінських угод, або політизація процесу” (Відео)

З 7 жовтня 2019 року екс-бійці полку «Азов» під проводом Андрія Білецького, прикриваючись патріотичними гаслами та необґрунтованим твердженнями, фактично блокують заплановане розведення військ у м.Золоте Луганської області.

9 жовтня озброєні ветерани чинили опір правоохоронцям на блокпосту м.Кремінна, що на Луганщині, у результаті чого постраждав співробітник поліції, були пошкоджені державні транспортні засоби. Водночас, за заявами державним посадовців, командування ООС та Луганської державної адміністрації, розведення військ жодним чином не вплине на безпеку мешканців прифронтових територій. Позитивний приклад виконання Мінських угод ми маємо в іншому районі Луганщині – Станиці Луганській, де перший етап відведення військ завершено і вже розпочато масштабне відновлення об’єктів інфраструктури та нормалізацію побутових умов та якості життя українців взагалі.

Втім, політики та добровольці фактично продовжують чинити опір державній політиці в зоні ООС. Як до цього ставляться самі безпосередні учасники подій – мешканці Золотого, в наступному сюжеті…

Підписуйтесь на наш Telegram-канал.