НПН / Новини / “Вибачте, що ми не здохли!” – Ветерани жорстко відповіли депутатці від “Слуги народу”

“Вибачте, що ми не здохли!” – Ветерани жорстко відповіли депутатці від “Слуги народу”

Вибачте що ми не здохли. Ветерани відповіли на слова голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, народного депутата від партії «Слуга народу», Галини Третьякової, яка розповіла журналістам АрміяInform про «інноваційний підхід у реформуванні системи соціального захисту учасників бойових дій».

Цитуємо: «Якщо це був контракт, і людина свідомо йшла на отримання високого грошового забезпечення, продавала свою найману силу для того, щоб захищати країну, – це був його вибір і тільки так.

Про це “НПН” стало відомо на сайті “Префікс Блог”.

У відповідь на слова Третьякової, в соцмережах з’явилося чимало дописів від ветеранів АТО та ООС, які підтримали флеш-моб “Вибачте, що ми не здохли”

“У 2014-2015 роках повів себе нечесно і за державний кошт, за ваш рахунок, шановні платники податків, здійснив подорож на Донбас: їв державні цибулю, капусту і тушняк; сгущене молоко без норми, білий і житній хліб відповідно до норм довольствія; палив державну соляру в бліндажі, кілька разів розбив БПЛА придбаний на волонтерські гроші. Без підстав отримав дубок а потім і піксельку першого зразка, кирзові берці. За то всьо маю УБД і нечесно скористався ним двічі: отримав знижку у $3 USD на квиток в Computer History Museum і ще знижку у $3 USD іншого разу на квиток до Denver Botanic GardensЗапрошую найманців війни з росією і таких же як я убде-шників у неділю, 6 Жовтня о 12-й до #ДніпроОДА. Треба рішить шо робити будемо. Каятися, чи може є варіанти. #вибачте_що_ми_не_здохли” – написав ветеран Степан Клімов

“Маю зізнатися. На початку 2015 року, з метою отримання фінансової вигоди і наживи на коштах платників податків, я добровільно продавав свою найману силу за ВИСОКУ ЗАРПЛАТУ розміром 3.000 грн на місяць. Я безпідставно проїдав колосальні бюджетні кошти в найкращих зимових курортах Луганщини (кажуть, низькі температури мають омолоджувальний ефект), і заради власного збагачення приймав чудодійні грязеві ванни на Донеччині. Ганебно користувався пільгами на проїзд за рахунок зубожилих громадян і стримував економічний розвиток держави. #вибачте_що_ми_не_здохли (хоча – не дочекаєтесь)))” – написав ветеран Харитін Старський

#не_за_пільги#вибачте_що_ми_не_здохли
Мій дід воював не за пільги! Мій другий дід боровся з наслідками аварії на ЧАЕС не за пільги. Мій батько, будучи вогнеборцем, рятував людські життя, ризикуючи своїм, не за пільги. Наша родина-військовослужбовці, і ми боронимо мирне небо над головами наших дітей не за пільги!
Але кожен з нас заслуговує підтримки та визнання, відчуття плеча власного народу. Наші втрати ми міряємо не лише в кінцівках чи статках- а в загиблих друзях, днях прожитих навіддалі від сім’ї, психологічних травмах…І знаєте, пані Галино Третьякова, може вашому скудному прагматичному корисливому уму то не зрозуміти, але навіть без пільг ми боронитимемо свою землю від ворога !І від вас! А ви- намазуйте! Тільки не на хліб- на голову! Аби, дай Боже, олії в мізках побільшало! ) – написала Олена Рикаль

2014-2019. Всі права захищені. Повне або часткове використання матеріалів заборонено. Передрук статей, інших текстових матеріалів, фотографій та ілюстрацій тільки з письмової згоди з боку редактора платформи.