НПН / Новини / ВО «Батьківщина» використовує фейкові посвідчення журналістів для дестабілізації ситуації на виборчих дільницях та фальсифікації результатів виборів.

ВО «Батьківщина» використовує фейкові посвідчення журналістів для дестабілізації ситуації на виборчих дільницях та фальсифікації результатів виборів.

Поки Центральний виборчий штаб  Юлії Тимошенко виступає зі своїми заявами, що ніби займають перше місце в рейтингах, опубліковуючи нікому невідомі опитування, чим намагаються переконати народ України, що Юлія Тимошенко має пройти до другого туру Президентської гонки, сам Штаб не вірить у перемогу свого кандидата та продовжує застосовувати брудні технології для впливу на результати виборів.

Так, з надійних джерел нам стало відомо, що Центральний виборчий штаб Юлії Тимошенко, з метою долучення до виборчих дільниць підконтрольних провокаторів, замовив більше 50 тисяч бланків фейкових посвідчень журналістів та співробітників різних видань.

Зокрема, нам стало відомо, що на Одеську область виділено більше 6 тисяч таких бланків, які плануються видавати підконтрольним політичній партії «тітушкам», для дестабілізації ситуації на виборчих дільницях та подальшого впливу на рішення комісій в Одеській області.

А от для представників Чернівецького осередку ВО «Батьківщини» Центральний штаб пішов навіть ще дальше, вони замовили більше двох тисяч фейкових бланків посвідчень друкованого видання головний редактор якого ще на початку 2018 року виїхав до Великобританії, і за нашою інформацією, повертатись не планує. Цей факт представників ВО «Батьківщини» взагалі ніяк не стримує, а тому вони будуть підписи на таких бланках підроблювати. А це вже кримінальна відповідальність.

Така тенденція зберігається по всій країні, однак поліція ніяким чином не реагує на такі факти, а навіть більше, так би мовити, закриває очі на порушення виборчого законодавства зі сторони штабу леді Ю, чим і покриває таку діяльність.

Яка ж дивна ситуації виникає, поки Юлія Володимирівна з екранів телевізорів та рекламних щитів говорить про нібито зміни в країні, які вона як завжди не проведе, а то навіть зробить гірше, дає доручення своєму штабу застосовувати «тітушок» під виглядом журналістів та брудні технології на виборчих комісіях. Такі методи запозичені ще від Регіоналів з якими Юлія Володимирів та її партія підтримує доволі дружні, навіть партнерські відносини