НПН / Новини / ГРИЦЕНКА на Сумщині зустріли гарбузом

ГРИЦЕНКА на Сумщині зустріли гарбузом

І почалися їздаки по регіонам…

Сумщина гостинний край для чесних і адекватних людей, інших і у себе вистачає.

Про це “НПН” стало відомо на сайті “Сумской новостной портал”.

Приїхав «вельмишановний» пан Гриценко, і що ж він очікує від зустрічі? Напевне, що будуть всі кричати «Привіт Толику! Врятуй нас!» і гостинно накриватимуть столи з усілякими смаколиками. Не тут то було, Анатолія Степановича, зустрічають з гарбузом, як в народі зустрічали поганого свата.

Що ж тебе привело з столиці до Сумщини? Мабуть хочеш примостити своє «безгрішне тільце» в тепленьке кріселко, але не руками сумського виборця. Таких, як ти, Анатолій, гнали і будемо гнати поганою мітлою подалі.

Що ж ти наробив, коли був очільником Міністерства оборони? Ти продав армію по шматочкам. Бо руки загребущі не нехтували нічим святим, ні життям воїнів, які через тебе гинуть на Сході України, тому що потрібно відновлювати армію після таких «керівників», ні землею, яку розпродав приватним фірмам для збагачення своїх бездонних карманів. Коли ж Ви, Анатоліє Степановичу, нажретеся і скажете досить.

Якщо ж у Вас є хоч мізерна совість, у свої поважні 60 років, сидіть з внуками і розказуйте, який Ви були воєначальник і показуйте «Именное огнестрельное оружие», яким Ви були нагороджені за вагомий особистий внесок в укріплення обороноздатності і безпеки Українського народу. Таке формулювання навіть звучить смішно.