НПН / Новини / Як посіпака кривавого диктатора Януковича – Дмитро Табачник хоче вкрасти держпідприємство Укрвидавполіграфія. Відео

Як посіпака кривавого диктатора Януковича – Дмитро Табачник хоче вкрасти держпідприємство Укрвидавполіграфія. Відео

В пресцентрі Укрінформ відбувся круглий стіл: Укрвидавполіграфія виставлена на продаж – кому це вигідно? Учасниками його були екс-нардепи Павло Мовчан та Іван Заєць, екс-прокурор Микола Голомша, екс-міністр екології Георгій Філіпчук.

Про це “НПН” стало відомо на сайті “Актуальна Правда”.

Державне підприємство Укрвидавполіграфія є ласим шматком для корупціонерів, тому на нього поклав око посіпака кривавого диктатора Януковича – Дмитро Табачник, який у 1998 році будучи радником президента Леоніда Кучми пролобіював об’єднати 27 поліграфічних, видавничих, книготорговельних підприємств і 3 науково-дослідних інститутів.

Тому й не дивно, що на круглий стіл прийшли люди, які не мають жодного стосунку до друкарської справи, але вони мають багаторічний досвід з обслуговування свого патрона Табачника, який надав їм вказівку зробити директором Укрвидавполіграфія його людину.

Вони взялись критикувати закони України, забувши що Заєць, Мовчан та Філіпчук писали ці закони та Конституцію. Вони критикували чинну владу, звинувачуючи ії у зрадництві, коли той же Іван Заєць, сдав свого за консерви однопартійця, одного з батьків незалежності України В’ячеслав Чорновіла.

А Павло Мовчан взагалі знана тушка, будучи нардепом, він постійно перебігав по фракціях, то до Ющенко, то до Тимошенко, а потім вже й у відкриту перейшов служити Януковичу.

Треба зазаначити, Дмитро Табачник будучи головою Адміністрації Президента Кучми, допоміг Мовчану незаконно отримати звання “Заслужений діяч мистецтв України”.

Вболіваючи у лапках за українське видавництво Мовчан забув, як його дружина Любов Голота створила друкарню Просвіти на яку отримує мільйонні державні кошти та розкрадає їх.

Мовчан забув, як віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних питань Дмитро Табачник зробив його дружину лауреатом Шевченківської премії за книгу яку ніхто не читав.

А те що прийшов екс-міністр екології Георгій Філіпчук, це взагалі нонсенс, бо його було засуджено у 2012 році на 3 роки буцигарні за хабар у 1,5 мільона гривень при цьому він визнав власну вину попрохавши помилування у диктатора Януковича.

А ось колишній замгенпрокурора Микола Голомша знаний фахівець у саботажі розслідувань вбивст и рейдерських захоплень підприємств, на таку високу посаду його протягнув у 2003 році саме Дмитро Табачник, який на той час був віце-прем’єр-міністром з гумпитань.

Прокурор Микола Голомша майстерно не дав розкрити вбивство політика В’ячеслава Чорновіла, журналіста Георгія Гонгадзе, композитора Володимира Івасюка.

Голомша зробив великі статки на хабарях, але після втечі його патронів Януковича і Табачника він був люстрований з прокуратури, не розгубившись, він влаштував в прокуратуру займатися корупцією доньку, сина та племінника.