НПН / Голова «Східного корпусу» Пушкарьов Ігор «Ножевик»: «Наші принципи – це дух українського козацтва»

Голова «Східного корпусу» Пушкарьов Ігор «Ножевик»: «Наші принципи – це дух українського козацтва»

На фоні численних заяв псевдопатріотів на кшталт «Національних дружин», «Національного корпусу» А.Білецького, інших «кишенькових» армій, зорієнтованих виключно на забезпечення, у т.ч. – силове, інтересів великих політичних та олігархічних кланів, на теренах України активно діють і розбудовуються до загальнодержавного рівня справжні патріотичні і національно зорієнтовані організації, з власним досвідом і бездоганною історією. Прикладом успішної трансформації з регіональної структури до рівня всеукраїнської є громадська організація «Східний  корпус», створена у березні 2014 року, у найважчий період сучасної української історії.

Ставши на захист незалежності держави від зовнішнього агресора – Росії на східних кордонах, з громадського руху сформувалась потужна бойова організація, яка перетворились на підрозділ спеціального призначення «Східний Корпус» при УМВС України у Харківській області.

Виконуючи поставлені бойові завдання в зоні АТО, структура з кожним днем ставала міцнішою, гартувалась як духовно, так і фізично, і коли прийшло розуміння, що за допомогою зброї не можна вирішити всіх проблем, «Східний корпус» почав брати активну участь у громадському та політичному житті як Слобожанщини, так і всієї країни.

22 березня 2018 року, відкинувши псевдопатріотичні гасла політиканів з «Національного корпусу», який перетворився на кишенькову партію Білецького-Авакова, «Східний корпус» проголосив про перехід до всеукраїнської діяльності, об’єднаної єдиною метою і задумом – патріотичному вихованню молоді, розбудовою України, її захистом від зовнішніх і внутрішніх ворогів.

Новообраний керівник «Східного корпусу» Ігор Пушкарьов «Ножевик» наголосив, що ГО «Східний Корпус» – це абсолютно єдина нероздільна організація, яка не має відношення до жодної олігархічної, політичної або іншої структури чи партії.

Також вільне товариство організації «Східний Корпус» у своїй заяві запросило усіх бажаючих приєднуватись до тепер уже всеукраїнського руху і разом працювати на благо рідної України.

Принципи «Східного корпусу» – це дух українського козацтва, а головні пріоритети – військова, соціальна і політично активна діяльність на усій території нашої держави!

Повний текст заяви читайте ТУТ