НПН / Новини / Порошенко прокоментував незаконні російські «вибори» у Криму

Порошенко прокоментував незаконні російські «вибори» у Криму

За словами голови держави, єдиний президент, якого обиратиме Крим, буде президент України.

Президент України Петро Порошенко 18 березня заявив, що міжнародні партнери України не визнають вибори президента Росії в окупованому Криму, а єдиний президент, якого обиратиме Крим, буде президент України. Про це повідомляє прес-служба голови держави.

«Звичайно, що ми спостерігаємо і незаконні вибори – вибори президента Російської федерації. Незаконні на території окупованого Криму», – підкреслив Порошенко у коментарі під час державного візиту до Держави Кувейт.

Президент повідомив, що останні декілька днів мав інтенсивні міжнародні контакти. «І ми отримали запевнення щодо невизнання виборів президента Росії в Криму», – підкреслив він.

«І єдиний Президент, якого буде обирати Крим, буде Президент України. Я з цього приводу не маю жодного сумніву», – наголосив Порошенко.

Єдиний президент, якого буде обирати Крим – Президент України

Єдиний президент, якого буде обирати Крим – Президент України.

Posted by Петро Порошенко on Sonntag, 18. März 2018

Як повідомлялося, Франція і Норвегія заявили, що не визнаватимуть «виборів» в окупованому Криму.

Нагадаємо, 16 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що в Україні громадян Росії 18 березня не допускатимуть до дипломатичних установ РФ для голосування на президентських «виборах» РФ.

За його словами,  відповідні дії пов’язані із проведенням РФ виборів в окупованому Криму.

Водночас він наголосив, що голосування в диппредставництвах та консульствах Росії на території України можливе лише за умови, якщо Москва відмовиться від проведення незаконних виборів у Криму.

Джерело: “Тиждень.ua”