НПН / Новини / Семенченко «ЗЛИВ» наметове містечко (Відео)

Семенченко «ЗЛИВ» наметове містечко (Відео)

Семен Семенченко, він же Костянтин Грішин, «злив» і наметове містечко, і своїх підлеглих.

На відео добре видно, як за півгодини до штурму Семенченко разом з охоронцями виносить з табору особисті речі. Набиті баули і рюкзаки перенесли до номеру нардепа в готелі «Київ».

Про це “НПН” стало відомо у спільноті “Патріоти України” у Фейсбук.

Тобто Семенченко заздалегідь знав про плани поліції і завчасно втік з табору. Тому, його немає ні серед побитих, ні серед затриманих.

Костя Грішин поступив як завжди – злив тих, хто поруч і втік, щоб не потрапити під «роздачу». Чи може побіг за нагородою до свого поліцейського керівництва?

Семенченко «ЗЛИВ» наметове містечко

Семенченко «ЗЛИВ» наметове містечкоПрошу РЕПОСТСемен Семенченко, він же Костянтин Грішин, «злив» і наметове містечко, і своїх підлеглих.На відео добре видно, як за півгодини до штурму Семенченко разом з охоронцями виносить з табору особисті речі. Набиті баули і рюкзаки перенесли до номеру нардепа в готелі «Київ».Тобто Семенченко заздалегідь знав про плани поліції і завчасно втік з табору. Тому, його немає ні серед побитих, ні серед затриманих.Костя Грішин поступив як завжди – злив тих, хто поруч і втік, щоб не потрапити під «роздачу». Чи може побіг за нагородою до свого поліцейського керівництва?

Posted by Патріоти України on Montag, 5. März 2018