НПН / Новини / Чергова пропагандистська гидотна DETECTED: НІКОЛАЙ МАЛІШЕВСКІЙ

Чергова пропагандистська гидотна DETECTED: НІКОЛАЙ МАЛІШЕВСКІЙ

П’ятий рік триває гібридна агресія РФ по відношенню до України у ході якої, крім відкритого збройного протистояння агресор використовує всі можливі та доступні методи впливу та тиску.

Окрему роль в цій агресії відведено для російської пропаганди. Варто зауважити, в чому агресор і відзначився, так це в тотальній пропаганді світових масштабів, починаючи від точкових дискредитацій, закінчуючи втручанням у вибори країн Європи та США.

Однак, очі бояться а руки роблять. Систематично, крок за кроком, українська громадськість та медіа-спільнота вчиться виявляти адептів російської пропаганди, відрізняти пропаганду від журналістики та публіцистики. А чим більше виявлених пропагандистів та виведених на чисту воду тим кращий від них імунітет в громадськості.

Отже, знайомтеся, Малішевскій Ніколай Ніколаєвіч – 09.03.1977р.н., громадянин Республіки Білорусь, проживає в м.Мінськ (РБ), білорусько-російський пропагандист, так званий «блогер», «публіцист», «історик».

Як зазначено на низці наштампованих пропагандистських білорусько-російських сайтах Малішевській є, нібито, кандидатом політичних наук. Сфера т.зв. наукових інтересів: історія, геополітика, інформаційна політика, політичне управління, виборчі технології.

Однак, відбілювальне резюме не замаскує справжнє обличчя цього «діяча», а насправді низькосортного пропагандиста, автора цілого потоку пропагандистських опусів. Адже, Малішевскій протягом тривалого часу займається пропагандистською антиукраїнською діяльністю, є дописувачем низки пропагандистських білорусько-російських інформаційних Інтернет-ресурсів: «Фонд стратегической культуры» (fondsk.ru), «Православие.ру» (www.pravoslavie.ru/84925.html), «РИА новости/ Россия сегодня» (ria.ru) та ін.

У просторах мережі Інтернет можна знайти чимало інформації про те, що Н.Малішевскій у період з 2014 року систематично організовує підготовку та оприлюднення на вищевказаних Інтернет-ресурсах матеріалів деструктивного антиукраїнського змісту.

Під його авторством оприлюднено провокаційні матеріали:

ГМО-колонизация Украины (https://www.fondsk.ru/news/2015/05/16/gmo-kolonizacia-ukrainy-33377.html);

«Политические наследники бандеровских убийц наносят пощечину Польше»(https://www.fondsk.ru/news/2015/04/17/politicheskie-nasledniki-banderovskih-ubijc-nanosjat-poschechinu-polshe-32843.html);

«Киевский режим и международный тероризм»(https://ria.ru/cj_analytics/20141217/1038648580.html);

«Крымско-татарский интерес Польши» (https://www.fondsk.ru/news/2015/07/13/krymsko-tatarskij-interes-polshi-34307.html) та ін.

Інформаційний контент публікацій побудований на ідеях великодержавницького «русского мира» та спрямований на дискредитацію окремих національностей та народів, відстежується зневага до Української Держави в цілому.

Крім цього, в матеріалах пропагандиста здійснюється популяризація діяльності керівництва держави-агресора, із застосуванням маніпулятивних технологій зміщуються історичні аспекти державотворення тощо.

Сподіваюсь цей матеріал стане в нагоді всім, хто забажає дізнатись більше про Ніколая Малішевского, чергового російсько-білоруського пропагандиста з останнього дивізіону.