НПН / Новини / Рух Саакашвілі потерпає від власних «барЫг»?

Рух Саакашвілі потерпає від власних «барЫг»?

Як відомо, на кримінальному жаргоні слово «барига» вважається не дуже-то й почесним і означає, як би то інтелігентніше сказати, «торговець поцупленим майном». В політичну мову це слово з подачі деяких своїх радників ввів колишній грузинський президент Михеїл Саакашвілі, котрий чомусь вирішив, що саме Україна має дати йому другий і, мабуть, останній шанс повернутися у велику політику.

Про це “НПН” стало відомо на сайті “Виборча Україна”.

Але повернення у велику політику для Саакашвілі і його оточення чомусь відбувається не без великої брехні і внутрішньопартійних крадіжок.

Не є таємницею, що лідер «Руху нових сил» М.Саакашвілі і його «пабратЫмЫ» розгорнули у масштабах країни збір доброчинної «волонтерської» допомоги на потреби  протестувальників. От тільки до кінцевого пункту призначення ця допомога потрапляє все рідше.

Як приклад, можна пригадати про один з таких фактів, що стався наприкінці січня у м.Кременчук. Як з’ясувалось, пафосно зібраний гуманітарний вантаж для мешканців наметового містечка, а мова йде про вісім 25-кілограмових мішків крупи та пакунки із фруктами вартістю приблизно 30 тис. гривень, після завантаження в автомобіль із пафосною позначкою «На Київ!», безслідно зник… на одному із сховищ, що належить члену політради «РНС» Івану Слободянику.

Така зухвалість одного з лідерів партії викликала обурення представників Полтавського обласного осередку РНС, які звернулися 4 лютого до заступника голови партії, колишнього заступника генерального прокурора України Давіда Сакварелідзе із повідомленням про де-факто крадіжку майна партії та вимогою невідкладно провести внутрішнє розслідування і притягнути до відповідальності винних осіб.

Пан Сакварелідзе, у свою чергу, наполягав на тому, аби відомості про цей інцидент не потрапили до преси і сам факт крадіжки якомога триваліший час залишався у таємниці, аби він міг розібратися у суті події.

Водночас, обурені полтавські активісти, передавши Сакварелідзе всі наявні в них свідчення злочинної діяльності І.Слободяника, вже майже тиждень не спостерігають жодної реакції від керівництва партії «РНС», а в цей час «НЕбарЫга» Слободяник продовжує користуватися привласненими товарами на власний розсуд.

Питання дуже просте і лаконічне: що ж творитимуть ці т.зв. «революціонери», не дай Бог дорвавшись до влади і бюджетних коштів, якщо уже зараз умудряються «крисятничати» у своїх же побратимів та тих довірливих громадян, які віддають власні пожертви на «правое дело апостола антикорупции Михеила»?

“НПН”