НПН / Новини / Рух Нових Сил – сучасна українська політика, або звичайне “кидалово”?

Рух Нових Сил – сучасна українська політика, або звичайне “кидалово”?

На такі роздуми наводить ситуація в наметовому містечку, що розташований поблизу Верховної ради України і, як відомо, був встановлений за ініціативи керівництва партії “Рух Нових Сил” співголовою якого є колишній президент Грузії Михеїл Саакашвілі.

Про це “НПН” стало відомо на сайті “”Єврорепортер“.

Зокрема, зі слів учасників протесту, організаторами акції “Велика політична реформа” під ВР України (власне, наметове містечко) прийнято рішення про згортання т.зв. “цивільної” частини наметового містечка, яка переважно складається з активістів “Руху нових сил”.

У містечку, як у розпачі зазначають активісти, залишаються лише представники т.зв. “силового блоку”, який було сформовано раніше з числа функціонерів громадського об’єднання “Внутрішній корпус батальйону “Донбас” та “Руху правих сил”. У зв’язку з цим, поблизу українського парламенту знімається частина наметів.

Вказане рішення, насамперед, пов’язане із відсутністю належного фінансування та різким збільшенням кількості фактів порушення активістами елементарного внутрішнього порядку, встановленого у наметовому містечку (п’яцтво, крадіжки, бійки, публічне висловлення невдоволення діями лідерів тощо).

Крім того, організатори акції “Велика політична реформа” заявляють про її припинення та початок проведення нової – найімовірніше за все, спрямованої саме на імпічмент Президента Петра Порошенка.

“Акція провалилась. Міша може лише дути щоки, але народ його не підтримує! Він виявився балабоном і брехуном!” – заявили активісти.

“Вкрали бабки, Міша здав людей. Зраджені РНСівці не хочуть виїжджати, їх і виганяють в ультимативній формі”, – прокоментував на правах анонімності джерелам “Єврорепортера” екс-послідовник Саакашвілі і його молодої команди “РНС”.