НПН / Новини / Там таке звинувачення! Цікаво чи дружини свободівців в курсі?

Там таке звинувачення! Цікаво чи дружини свободівців в курсі?

От розповіла мені сусідка ситуацію одну. Чи це скандал, чи просто людська біда не знаю, хай вибачить мені читачі, якщо я помилився із вибором спільноти, але думаю що проблема заслуговує на увагу.

Про це “НПН” стало відомо в Facebook у групі “Скандальна Тернопільщина” автором якої є “Dmytro Jurchenko”.

Розповіла мені моя знайома неприємну річ. Виявляється її племінниця Оля завагітніла від одруженого чоловіка і ради тому немає. Каже вона, що чоловік той має маленьку дитину і навіть не планує розлучатися із першою дружиною. А батьки Олі хоч з трохи бідові але дуже набожні люди, про аборт навіть мову вести відмовляються. Ну а без батька виховувати дитину матері-одиначці самі розумієте, яка перспектива.
Таких випадків довкола сотні, і я б можливо не відреагував би на цю розповідь так емоційно, якби жінка не зауважила, що розраховувати на допомогу батька немає жодної надії. Ольга – не перша обманута ним дівчина. До неї він «ощасливив» ще одну дівчину, яку просто кинув напризволяще. Після цих слів я вирішив не обмежитися простим співчуттям.

Уявіть як я був здивований, коли дізнався, що цим негідником є не якась пересічна мерзота, а депутат Тернопільська обласна рада Богдан Буткоський . Замість того, щоб патріотично виховувати молодь нешанований мною пан Богдан перетворив офіс молодіжного об’єднання Сокіл у приміщенні готелю Україна на бордель. Він разом із своїми колєгами запрошують туди симпатичних малолітніх дівчат і проводять їм політінформацію, яка закінчується інтимними наслідками. А побічним результатом цих любовних утіх залишаються матері-одиначоки.

Коли очільники ВГО “Сокіл” пригнали під міську раду дітей, щоб не допустити у залу депутатів, це викликало у багатьох людей питання, чи дійсно патріотичним вихованням займаються ці «Соколи». Тепер абсолютно чітко зрозуміло, що займаються вони чим завгодно але тільки не тим що треба. Тут немає жодних сумнівів.

Наразі в мене залишається лише питання до пана Bogdan Butkowski, де загубив він залишки своєї совісті? А ще хотілося б дізнатися у Олег ТягнибокМихайло ГоловкоОлег Сиротюк, та Юрія Черкашина, чи не соромно їм перебувати у товаристві цього муд@ка?