НПН / Новини / “Війна” між ватажками ЛНР: відомий журналіст повідомив про виїзд Плотницького з сім’єю в Росію

“Війна” між ватажками ЛНР: відомий журналіст повідомив про виїзд Плотницького з сім’єю в Росію

Ватажок так званої Луганської народної республіки (“ЛНР”) Ігор Плотницкий, який вплутався в протистояння з “міністром внутрішніх справ” “ЛНР” Ігорем Корнетом, вивіз свою сім’ю в Воронеж (Росія), а сам живе в російському прикордонному місті Донецьк Ростовської області.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Сергій Іванов.

“Непорозуміння між колабораціоністами в “ЛНР” абсолютно прогнозовано списали на “велику українську ДРГ”, частину якої доблесні “народні міліціонери” нібито затримали сьогодні вночі. Але “міністр” Корнет фактично звинуватив Плотницького у вбивстві колишнього “прем’єра” Ціпкалова, офіційною версією смерті якого до сьогоднішнього дня було самогубство”, – зазначив він.

Іванов додав, що Корнет прямо не назвав прізвище Плотницького, але вдарив по його близькому оточенню.

“Цікаво, що в зверненні Корнета звучить фраза “спільно з МДБ”. Це може означати, що захищати Плотницького Луб’янка більше не збирається, і лягає в логічну канву останніх подій…” – підсумував він.

Варто зазначити, що конфлікт між ватажком “ЛНР” Ігорем Плотницьким і Корнетом спостерігався вже досить давно, але останнім часом він увійшов у відкриту фазу. Журналісти бачать в даному конфлікті протистояння між групами впливу помічника президента РФ Владислава Суркова (куди входить Плотницкий) і ФСБ (куди входить Корнет).