НПН / Новини / Зисельс вважає неприпустимим втягувати національні меншини у провокації

Зисельс вважає неприпустимим втягувати національні меншини у провокації

Незмінний голова Асоціації єврейських організацій та громад України Йосиф Зисельс, підтримавши ініціативу Голови Асамблеї Національностей України Ровшана Тагієва, застеріг колег з громадських національних організацій та культурних товариств від участі у сумнівному заході, який ініціює, ніби-то, опозиційна позапарламентська політична сила, наголошує “Подільський вісник”.

“Керівникам національних громад та національно-культурних товариств України.

Шановні колеги! Можливо, Ви отримали запрошення на Форум національних меншин, який проводить в Києві партія «Розумна сила». Згідно з отриманням нами запрошенням, на Форумі йдеться про обговорення Закону про освіту”, – цитує звернення до колег Ровшана Тагієва пан Зисельс.

“Після ретельного вивчення інформації щодо заходу ми закликаємо шановних представників національних меншин бути обережними. Ми маємо різні погляди щодо згаданого закону, однак в жодному випадку не можна допустити, що б національні громади було використано в провокації на користь антиукраїнських сил”, – наголошує у своїй відозві у “Фейсбук” керівник єврейської етно-культурної Асоціації.

“НПН”