НПН / Новини / Доки ще буде тривати свавілля Московського патріархату?

Доки ще буде тривати свавілля Московського патріархату?

Нещодавно прочитав статтю про намагання ченців Почаївської лаври отримати у своє користування 2,5 га землі, ви скажете, що тут такого, будівництво монастиря…підсобне господарство, але у нас на Житомирщині відбувається теж саме, тільки апетити у наших попів побільші.

Так,  тільки протягом цього року зусиллями житомирських патріотів в тому числі учасників АТО було зірвано прийняття рішення житомирською обласною радою про надання земельної ділянки розміром 23,9 га, яку московські попи хотіли використати для розширення жіночого монастиря.

Ну ми думали все, відбились, але ні 27 жовтня Житомирською обласною радою розглядається питання передачі 5 га Смоківському парку в користування УПЦ. Я все розумію духовність, але нащо забирати у людей зону відпочинку та будувати черговий храм? Нам що храмів мало? Тим паче яких? Московського патріархату, який відверто проводить антиукраїнську політику, а його священики граючи намагаються переконати людей у тому, що на сході України відбувається нібито «братовбивча війна», а не війна з російськими найманцями і окупантами.

Скільки можна терпіти свавілля московських попів, їх нахабність та відверту ненависть до всього українського.

Шановні депутати почуйте нас…Ми ті хто вас обрав…Ми народ України.