НПН / Новини / Як Ольга Мотуляк в гречку скакала (ФОТО)

Як Ольга Мотуляк в гречку скакала (ФОТО)

Гречка в Україні продукт стратегічний. Як нема врожаю бараболі, то нею рятується кожна сім’я. Кілька десятків тонн гречки вирішують долю виборів і ще вчора безнадійний кандидат перемагає своїх менш грошовитих, але більш порядних противників.

А в кого нема грошей на кілька «КАМАЗів» гречки, щоб зайняти місце під сонцем, той може прокласти дорогу до солодкого життя стрибаючи в гречку.

Цю фатальну жінку звуть Олею. Олею Мотуляк в пристойному товаристві при краватках. «Солодкою Олькою» у вузькому колі тих, кому доля подарувала можливість поласувати її привітливим ставленням.

Багато українок вражають іноземців своєю красою, хазяйновитістю, вмінням чемно спілкуватися, а коли треба – і перчинки додати.

Багатьом іноземцям не вдається спробувати на собі гарячий темперамент українок, бо аж ті бігом відшивають забугорних любителів дармовщинки, які думають, що можуть звабити дешевими обіцянками.

Але деким іноземцям, точніше – особам без громадянства, таким як Міхо Саакашвілі щастить більше. Бо заворожує він не стільки змарнілою чоловічою красою і порожніми кишенями, скільки широкими перспективами, які відкриваються перед тими, хто пройшов із ним «постільну співбесіду».

Яскраве тому підтвердження і наша «Солодка Олька», яку так делікатно обіймає «великий революціонер» на людях і з якою бозна-що витворяє за заштореними вікнами VIP-апартаментів у найдорожчих чернівецьких і столичних готелів.

Але бреше той, хто насмілиться сказати, що «Солодка Олька» через знайомство із екс-президентом Грузії нехтує співвітчизниками, які за його та її світле майбутнє мерзнуть в наметовому містечку під Верховною Радою.

Знайомтесь, це Коля. Точніше Микола Боднар. Звичайний буковинець, трудяга в «білому комірці». Вміє і тяжко працювали у офісах «Укрзалізниці», і відпочивати з іскринкою. Щоправда йому поки не вдалося назбирати достатньо грошенят, аби водити «Солодку Ольку» по вишуканим ресторанам та фешенебельним готелям.

Але Микола хлопака з народу, з Кіцманщини. І Олька підлітком на літніх канікулах на Хмельниччині по сільським клюбам ходила. Тому вони «скріплюють» єднання прогресивних політичних сил із прогресивними представниками бізнесу просто… В кущах, на задньому або передньому сидінні автомобіля.

А щоб було комфортно, то «спілкуються» не в «Жигулях», а у позашляховику «Лексус»…

 

Добрі люди зі злими язиками кажуть, що особливо вподобали молодята зустрічатися в лісопосадці на околиці Чернівців, бо туди ніколи Олин чоловік не заїде.

Та й сам Олег Мотуляк в хотинських селах і не таке змолоду витворяв, тому і вірить, що його Ольга важливими партійними справами займається. А може й знає за Олині походеньки і чекає коли звання «почесного рогоносця Руху нових сил» перетвориться на посади, вплив і гроші.

Адже, як ми з’ясували, Міхо заворожує він не стільки змарнілою чоловічою красою і порожніми кишенями, скільки широкими перспективами, які відкриваються перед тими, хто схожий на «Солодку Ольку»…

Далі буде…