НПН / Новини / Імперія антикорупційних звірушок сиплеться на очах.

Імперія антикорупційних звірушок сиплеться на очах.

Дійшли до нас чутки, що іноземні спонсори не вдоволені останніми подіями, в яких фігурують так звані “антикорупціонери”.

Про це “НПН” стало відомо на сторінці “Anton Grynov” у Facebook.

Колишній їх союзник по державному перевороту в країні Михейл Саакашвілі розкритикував ЦПК, Пацієнти України та саму в.о. очільниці МОЗ Супрун разом з їх реформою та досягненнями, наголосив на тому, що імітація реформи не є реформою, а Україні треба страхова модель медицини, а не кишенькові та контрольовані закупівлі через прокладку Crown Agents із виведенням грошів через компанії, що зареєстровані на непідконтрольній та анексованій території. Саме з цього приводу ліпший друг Віталія Шабуніна пан Шерембей, який вже три рази побував за гратами за пограбування, та його найліпше та найвідданіше антикорупційне зверенятко “Усата” зараз знаходяться під прицілом слідства за розроблені медичні схеми по відмиванню коштів, що ортимані злочинним шляхом на закупівлях ліків для пересічних українців. Чим більше вони намагаються виправдатись, тим більшим стає їх занурення в те лайно, що вони продукували власними руками.

Шабунін звітує про “успішність” їх діяльності в сфері медицини, проте Ольга Богомолець ставить на місце двох маленьких зверенят під стінами Ради, які на неї гавкали, простим питанням про те, скільки саме ліків було закуплено протягом 2017 року для населення на виділені 5,9 млрд грн. Закупівлі склали рівно НУЛЬ.

До речі, зверенятко Устінова тільки й но повернулась з відпочинку на Балі (приблизна вартість 200 000 гривень), до того ми її спіймали в аеропорту Борисполя коли останнє поверталось з відпочинку у Шрі-Ланці та підтвердило вартість туру у 150 000 гривень без урахування витрачених там коштів на екскурсії та інше.

Додатково нам вдалось дізнатись, що ця маленька істота, у якої є проблеми з нервами та алкоголем (дуже полюбляє демонстративно плакати, стукати ногами по підлозі, кричати, бісновіти, зникати та напиватись кілька днів поспіль), летала на день народження до свого куратора у Вашингтоні, на що витратила приблизно 120 000 – 140 000 грн.

Хто з пересічних українців зараз може дозволити собі на протязі 5 місяців витратити на відпочинок біля 500 000 грн без шкоди для сімейного бюджету? Ясна справа, що це не проблема для друзів та активістів антикорупційної громадської організації зі статусом неприбутковості =)))

Ось і черговий привід для зверяток починати плакати, істерити, вживати алкоголь та писати про переслідування збоку як СБУ, так і на замовлення з Банкової =))))))))))