НПН / Новини / ЗВЕРНЕННЯ БІЙЦІВ БАТАЛЬЙОНУ «ДОНБАС» ДО ВЛАДИ ТА ЖУРНАЛІСТІВ З ПРИВОДУ ДИСКРЕДИТАЦІЇ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ (Відео)

ЗВЕРНЕННЯ БІЙЦІВ БАТАЛЬЙОНУ «ДОНБАС» ДО ВЛАДИ ТА ЖУРНАЛІСТІВ З ПРИВОДУ ДИСКРЕДИТАЦІЇ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ (Відео)

25  жовтня об 11.00 відбудеться прес-конференція на тему: «Звернення бійців батальйону «Донбас»  до влади та журналістів з приводу дискредитації військовослужбовців Збройних сил України та Національної гвардії» (Зала 1).  

Про це “НПН” стало відомо на сайті “Укрінформ”

Організатори: бійці батальйону «Донбас» ЗСУ.

Учасники: В’ячеслав Власенко – командир батальйону “Донбас” ЗСУ, полковник (позивний “Філін”); Валерій  Кольцов – заступник командира батальйону “Донбас” ЗСУ, полковник (позивний “Волкер”); Дмитро Бабкін – командир танкового взводу Бригади швидкого реагування НГУ,  мол. лейтенант (позивний “Беня”); сержант “Авер” – командир штурмового взводу батальйону “Донбас” ЗСУ.

Не пропустіть жодної важливої події в Україні та світі! Повний анонс цього дня замовляйте за тел.: (044) 244-90-88, або e-mail: skorik@ukrinform.com

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044)  279-20-60, 279-00-05

Акредитація ЗМІ за адресою: anna@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.