НПН / Новини / Клоуни поїхали на Захід

Клоуни поїхали на Захід

саакашвили12Анонсовані командою «Рух нових сил» протестні заходи вже скоро розпочнуться по всім регіонам України. Відповідно до заяв лідерів т.зв. опозиції, на центральних площах міст збереться шалена кількість людей, які прагнуть змін. Так, люди втомлені трирічною війною та пов’язаною з нею не простою соціально-економічною ситуацію в державі. Яскраве підґрунтя щоб сколихнути масу людей вийти на вулиці.

Зрозуміло, що вказаною ситуацією не може не скористатись держава-агресор, маніпулюючи своїми маріонетками в Києві. Не вигідно щоб Україна була єдиною, сильною європейською державою. Саме в цю прірву тягнуть нас лідери громадської думки, окремі політики, які, використовуючи грузинських реформаторів, намагаються зруйнувати досягнуте після Революції Гідності.

22Одним із методів т.зв. гібридної війни Росії проти України є «троянський кінь» Саакашвілі. Незаконний перетин Державного кордону, та постійні вояжі Україною не єднають наше суспільство, а навпаки роздмухують те вугілля, яке, за задумом спецслужб суміжної держави, призведе до краху нашої неньки.

Саме «ставка» на грузинського реформатора, повинна була сколихнути суспільство, але виявилась програшним проектом. Ті масові заходи, які були анонсовані командою Саакашвілі, в Дніпрі, Запоріжжі та інших містах, зібрали лише жалюгідну купку людей, половина з яких приїхала разом із Міхо. Не отримуючи належної підтримки в Центрі, але відпрацьовуючи відповідний сценарій, Саакашвілі вирушив на Захід України.

Рівненщина та Хмельниччина першими радісно зустріли команду реформаторів клоунами, ведмедями та іншими казковими персонажами. Сумне видовище, оскільки омріяний електорат політика ототожнює Саакашвілі та його команду із цирком-шапіто, що катається по всій Україні та забавляє народ. Може саме на такий піар хід і розраховую політик? Ще стародавньоримський поет Ювенал казав «Хліба та видовищ!», що й було взято на озброєння грузинським метросексуалом.

33Але не тільки цирком запам’ятається Саакашвілі у Рівному. Справжній грузинський джентльмен зумів образити журналістку, яка завдала не зручне до політика питання, назвавши її «проплаченою шалавою», що в черговий раз доказує на що здатні нові реформатори.

Апелюючи знайомими фразами «бариги», «скотиняки» та іншою нецензурною лексикою, Саакашвілі завойовує свій електорат, якій не з великого ума спілкується тією ж лексикою та приходить на проплачену виставу.

І так від міста до міста, і з кожним разом на його цирк приходить все менше і менше народу.