НПН / Новини / Так хто ж такий Валентин Наливайченко?

Так хто ж такий Валентин Наливайченко?

Знову вирує в Україні політична осінь. Однією із дієвих осіб на арені виступив екс-голова СБУ, лідер всеукраїнського руху «Справедливість» Валентин Наливайченко. Саме він, асоціюючи себе великим другом американської політики, очолив прорив в Україну позбавленого громадянства Міхаела Саакашвілі, мотивуючи свої дії захистом демократичних цінностей.

Як стало відомо із достовірних джерел, для Наливайченка незаконний перетин державного кордону України звична справа. У 2014-2015 роках колишній шеф української спецслужби, який публічно заявляє про боротьбу з російською агресією, на приватному літаку кума Володимира Путіна Віктора Медведчука таємно  відвідує РФ.

Що це, не вже зрада? Та ні. Він вирішив провідати старих друзів з ФСБ РФ з якими у 1992-1994 роках навчався в Інституті Служби зовнішньої розвідки у Москві. Адже чужих серед своїх не буває.

Сьогодні Валентин Наливайченко привів своїх однопартійців до стін СБУ, акцентуючи увагу на  його політичних переслідуваннях. Забув мабуть, що перше офіцерське військове звання отримав згідно Указу Президента РФ. Він сам підтвердив цей факт, розмістивши на своїй сторінці в Facebook рапорт на ім’я голови СБУ Є.Марчука щодо власного звільнення у військовому званні старшого лейтенанта.

Так хто ж такий Наливайченко? На чий млин ллє воду цей патріот чи  перефарбований лис?

На ці питання чекає відповіді українське суспільство від правоохоронців та Феміди.