НПН / Новини / Прихильники Саакашвілі засвистали Тимошенко: “Юлю-геть!” (Відео)

Прихильники Саакашвілі засвистали Тимошенко: “Юлю-геть!” (Відео)

Під час стихійного мітингу на кордоні група підтримки екс-голови Одеської облдержадміністрації Міхаіла Саакашвілі не сприйняла виступ голову партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко

Відео зі скандалом викладено у соцмережах.

Про це “НПН” стало відомо на сайті “Еспресо”

Після перетину державного українського кордону Саакашвілі провів мітинг, під час якого Тимошенко звернулась до натовпу.

Проте, люди не захотіли її слухати і почали викрикувати образливі вислови на її адресу. Натовп викрикував “Ганьба!” та “Юлю-геть!”.

  • Спершу екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, якого влітку було позбавлено громадянства України, заявляв, що 10 вересня спробує потрапити до України через прикордонний пункт “Краківець” на Львівщині.
  • Однак, потім він відмовився від свого наміру й вирішив в’їхати потягом “Перемишль-Київ”. Його супроводжували нардепи Юлія Тимошенко, Сергій Власенко, Віктор Чумак, Юрій Дерев’янко, Мустафа Найєм та екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.
  • “Укрзалізниця” зупинила потяг з Саакашвілі на території Польщі, пояснивши таке рішення відмовою політика вийти з поїзда.
  • Одночано з цим на “Краківці” поліція затримала біля 100 “тітушок”, в яких було вилучено газові балончики та пістолет.
  • Прикордонники заявляли, що не впускатимуть Саакашвілі до України, й у разі його появи на кордоні вилучать у політика три тепер вже недійсних українських паспорти – 1 внутрішній та 2 закордонних.
  • Ввечері стало відомо, що Саакашвілі намагається потрапити до України через пункт пропуску “Шегені”.
  • Після того, як прихильники політика зчинили бійку з прикордонниками, натовп провів його на територію України. При цьому процедуру прикордонного контролю ніхто з цих осіб не проходив, що є кримінальним правопорушенням.