НПН / Новини / «Антимайдан» по новому (Відео)

«Антимайдан» по новому (Відео)

Нещодавно на електронних сторінках українських сайтів замерехтів такий собі справжній патріот та борець за права переселенців Микола Греков. Він фактично увірвався в політичне життя столиці та старанно почав протоптувати стежку під Кабмін з Верховною Радою України та з чесним лицем розповідати казки про те, як він любить Україну і як хоче допомогти одночасно всім переселенцям, учасникам АТО та ще багато-багато кому.

Навіть 31 серпня організував прес-конференцію в центрі Києва на якій зібрав схожих на нього патріотів і разом з ними серйозно почав погрожувати відеокамерам, мовляв якщо на мене ніхто уваги не зверне і грошей не дасть – я «покажу вам кузькину мать». Та на завершення скромно додав, що йому немає за що оплачувати навчання в академії при Президентові України по 9 тис. грн. в місяць, так що ви вже вибачайте.

Однак, присутнім на конференції журналістам та іншим свідомим людям знадобилось не дуже багато часу, щоб зрозуміти з якою людиною їм довелося мати справу…

Виявляється, палкий патріот Микола Греков є активним учасником «Антимайдану», членом «Партії регіонів», «опальним» міським головою м. Олександрівська,  якого 67 жителів цього міста ледь не винесли «на вилах» в 2011 році за махінації з їх земельними ділянками.

Про це “НПН” стало відомо на сайті “Голос Народа”

Офицер ВСУ Николай Греков «оборонял» луганскую ОГА от бандеровцев

А якщо ще детальніше придивитися до біографії борця за справедливість, то аж моторошно стає. Після звільнення з СІЗО в 2013 році, де Греков сидів за корупцію, він вирішив захищати східні кордони України в складі добровольчого батальйону «Айдар», хоча і там не склалося…

В травні 2015 році командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук зробив сенсаційну заяву про те, що Миколу Грекова викрили в розвідувальній діяльності на користь сепаратистів та у зв’язках з регіоналом Олександром Єфрємовим і що ним повинна зайнятися військова прокуратура.

Про це “НПН” стало відомо на сторінці блогу “LiveJournal”.

НИКОЛАЙ ГРЕКОВ – ЗАСЛАННЫЙ КАЗАЧЁК- ДИВЕРСАНТ В РЯДАХ КАРАТЕЛЬНОГО БАТАЛЬОНА “АЙДАР”

Первый комбат батальона Айдар и народный депутат Сергей Мельничук, сделал сенсационное заявление в отношении новоиспеченного офицера ВСУ Николая Грекова, который с лета 2014 года, служил в айдаре на должности водителя-механика. Согласно данным разведки, которые известны Мельничуку, Грекова уличили в контрразведывательной деятельности в пользу сепаратистов и вменяют ему подозрение в диверсионной деятельности. Скоро делом Грекова займется военная прокуратура.
Так же известно, что внедрившись в Айдар, греков занимался подрывной деятельностью, по заказу экс-народного депутат Александра Ефремова.

Там смотришь и Гриша Пригеба вместе с Майором Петровичем станут борцами против нэзалэжной, а там и Константин Ильченко вместе с Серожей Ивановым поднимут знамя ЛНР над головой и объявят себя ватниками-сепаратистами.
Николай Греков – мэр г. Александровск от ПР, советник Геннадия Москаля, офицер ВСУ, военнослужащий в\ч 2950

Цікаво, як після цього, у Грєкова та його поплічників вистачає сорому звертатися до справжніх українських патріотів та запрошувати на анонсовані ними мітинги?

А чи не варто задуматись над тим, щоб дійсно прийти на мітинги Грекова та подивитись йому у вічі?