НПН / Новини / Затримано на хабарі співробітника Національної поліції (Фото)

Затримано на хабарі співробітника Національної поліції (Фото)

04 липня, в Києві в ході проведення спецоперації під час отримання другої частини неправомірної вигоди у розмірі 50 тис. гривень Ревенка С.К. було затримано “на гарячому” (загальна сума неправомірної вигоди становила 75 тис. гривень).

Як виявилося, поліцейський вимагав 76 тис. грн хабара за проведення слідчих дій з метою збору доказів невинності і незалучення до кримінальної відповідальності учасника дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якого загинула жінка.

Слідчого затримали працівники прокуратури Києва, Служби безпеки України та Управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки в Києві Нацполіції на гарячому – під час отримання ним другої частини хабара в 50 тис. грн.

За матеріалами ГУ СБУ у м. Києві та Київській області прокуратурою м. Києва 12.04.2017 відкрито кримінальне провадження № 42017000000000475, в рамках якого 04.07.2017 повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, старшого слідчого в особливо важливих справах відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУ НП у м. Києві підполковника поліції Ревенка С.К., який вимагав неправомірну вигоду у мешканця м. Києва “Є” за непритягнення останнього до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження.