НПН / Новини / “Українського прапора на кордоні з РФ не буде! Або Росії доведеться усунути всіх, хто цьому перешкоджатиме”, – ватажок бойовиків Ходаковський

“Українського прапора на кордоні з РФ не буде! Або Росії доведеться усунути всіх, хто цьому перешкоджатиме”, – ватажок бойовиків Ходаковський

Якщо Кремль спробує примусити бойовиків до визнання верховенства України та відновлення нею контролю над кордоном з РФ, то йому доведеться усунути всіх, хто цьому перешкоджатиме.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це заявив ватажок угруповання “Восток” Олександр Ходаковський на своїй сторінці в соцмережі.
 
“Хочу сказати одне: українського прапора на нашому кордоні з Росією не буде! Або Росії доведеться усунути всіх, хто цьому перешкоджатиме”, – написав терорист.
 
Пізніше він додав: “Я б міг не вживати фразу “Росії доведеться усунути ….”, а подати думку більш завуальовано, наприклад:”Тим, хто зацікавлений …”, але я хочу дати зрозуміти, що якщо в будь-який – прямій, або інший – формі Росія руками наших офіційних осіб спробує спонукати нас до визнання верховенства над нами України, то вона автоматично прирівняє себе в наших очах до тієї самої України, і ми отримаємо моральне право “не прислухатися до порад”. Зрозуміло, що під Росією я розумію виключно політичні кола. (…)

Таким чином даю зрозуміти всім “зацікавленим особам”, яка буде моя модель поведінки в разі, якщо мої небезпідставні висновки правильні і загроза почне реалізовуватися. Тим самим я попереджаю тих, кому випаде “честь” втілювати в життя згубні для нас постулати “Мінська”, що в нашій особі вони зустрінуть опір”.

640x146

640x501