НПН / Новини / В Краматорську засвистали акцію приспішників Семенченка (Відео)

В Краматорську засвистали акцію приспішників Семенченка (Відео)

Незважаючи на тотальне засудження громадськістю такого популістського явища як «Блокада», Семен Семенченко продовжує відчайдушно відстоювати створений власноруч плацдарм для самопіару та виконання завдань кремлівських пропагандистів.

В черговий раз з тріском провалилась замовлена Семенченком акція у підтримку «Блокади», на цей раз в Краматорську. 11 березня п.р. о 15.00 год., за участі представників громадського об’єднання «Краматорські бджілки», громадських активістів та членів окремих політизованих структур міста («Самооборона», ВО «Батьківщина», ЦК «Азов»), відбулась акція на підтримку «блокади», що налічувала близько 50 осіб. Щоправда, місцеві жителі впевнені, що частина з них були місцевими психами, принаймні окремих з них ідентифікували як таких, що перебувають на стаціонарному лікуванні у місцевій клініці.

Яким же було здивування організаторів акції коли на противагу їхньому заходу місцеві жителі організували ще один мітинг, однак з кардинально полярними гаслами. Як стало відомо, за ініціативи представників промислових підприємств регіону жителі Краматорська організували мітинг «проти блокади», в якому взяли участь близько вже близько 350 осіб. Учасники даного заходу звинуватили прихильників блокування у популізмі, нанесенні значної шкоди економіці держави, зокрема в теплоенергетичній галузі, а також загостренні внутрішньої суспільно-політичної ситуації в Україні.

Натомість, учасники акції на підтримку «блокади» в різкій формі відреагували на заклики представників «альтернативного» заходу щодо необхідності згортання «блокади», намагались порвати їх транспаранти та виштовхати з площі, де відбувалися мітинги.

Прихильники блокування ОРДЛО неодноразово звинувачували своїх опонентів у сепаратистських поглядах, діяльності на користь РФ та українських олігархів, нібито проплаченому характеру їх участі у подібних заходах. Поряд з цим, виступи громадських активістів на підтримку «блокади» постійно змінювались і, часом, не відповідали заявленому формату акції, швидше за все саме через психічні розлади окремих учасників. Загалом, заклики прихильників «блокади» не знайшли належної підтримки серед місцевого населення та були придушені громадянами, які виступали на противагу вказаній акції.

Загалом, заходи відбулись без грубих порушень громадського порядку та під контролем правоохоронних органів, а от у соціальних мережах вже активно обговорюється використання душевно хворих людей у ініціативах головного блокадника Семенченка.