НПН / Новини / Парасюк із “братвою” жорстко наїхав на журналіста (Відео)

Парасюк із “братвою” жорстко наїхав на журналіста (Відео)

Українському журналісту Андрію Дзиндзі добре “припало” від розгніваного та… озброєнного народного депутата Володимира Парасюка, що вже котрий тиждень є одним із ініціаторів торгівельної блокади непідконтрольних Києву територій Донбасу.

Блокування особистого автомобіля, цинічні погрози, лайка, штовханина, – все це стало надбанням журналіста тільки за те, що йому вдалося відзняти кадри реальної “блокади” Донбасу, коли на так званому “редуті” учасники блокади раптом наголосили, що “стоять” (точніше, сидять у сторонці попід перехрестя) за для звільнення своїх полонених побратимів.

“Настав час показати справжню блокаду. Ту, якою вона є насправді, а не відверту брехню з фейсбука Семенченка”, – підписав своє відео журналіст Дзиндзя.

Такі журналістські дослідження Дзиндзі невдовзі призвели до конфлікту із народним депутатом Володимиром Парасюком, який заблокував автомобіль журналіста своїм позашляховиком із красномовними номерами “ПТН ПНХ”, який жодним чином не відображений у декларації нардепа та його родини. То, до всього ще й нелегальне користування транспортним засобом, користуючись депутатською недоторканістю, без відповідних документів, або “будь-яке використання особою, що наділена публічним статусом, своєї посади для одержання матеріальних цінностей, не передбачених законом переваг для себе, або третіх осіб, всупереч законним інтересам суспільства та держави”?

Потім, по приїзді поліції, з’ясувалося, що Парасюк озброєнний автоматичною зброєю, яку на контрольованій Києвом території, ніби-то, носить “для самозахисту”, проте, на прохання журналіста, відповідного дозволу не показав. Більш того, в руках нардепа знаходиться саме армійський зразок автомату Калашнікова, а не дозволений для використання на території України громадянами для полювання та власної самооборони карабін “Сайга”, що виготовляється на базі цього ж автомату Калашнікова, однак, із грунтовними переробками, що не дозволяють ведення автоматичної стрільби.

Також, де-факто проживаючи у зручному і теплому готелі в Бахмуті Володимир Парасюк, разом із своїм батьком, нардеп благає волонтерів про матеріальну та благодійну допомогу.

При цьому, як з’ясував пан Дзиндзя, блокувальникам на редутах Парасюки відверто брешуть, що ночують десь на сусідних місцях блокади, або, буцім-то, удома, в Дніпрі.

Такі от потрійні стандарти панують у лавах блокувальників Донбасу, які й не блокують майже нічого, бо ешелони як йшли, так і йдуть, вантажні авто їдуть до Донецька, Горловки та Луганська, де-факто, без будь-яких обмежень, проте, депутати Парасюк та Семенченко на всіх своїх “Фейсбуках” гомонять про блокаду, розповідаючи нісенітниці своїм же побратимам.

“НПН”