НПН / Новини / Другий фронт: рейдерство «блокадників» створює пряму загрозу національній безпеці (Фото)

Другий фронт: рейдерство «блокадників» створює пряму загрозу національній безпеці (Фото)

Зграя бовдурів (по-іншому їх важко назвати), які стоять на чолі так званої «блокади», провокуючи своїми заявами маси, навіть не усвідомлює наскільки катастрофічними можуть бути наслідки від їхніх слів для держави та її громадян.

Але ящко вони діють свідомо, то це вже злочин проти державності і тоді тут зобов’язані втрутитися правоохоронні органи.

Сьогодні, 14 лютого, один з організаторів блокади, за сумісництвом народний депутат України, пан Парасюк заявив, що разом з «товаришами по блокаді» будуть захоплювати ТЕС та брати їх під свій контроль. Тобто, прикриваючись депутатською недоторканістю, пан Володимир не боїться робити такі гучні заяви, хоча в них фактично містяться заклики до захоплення стратегічно важливих об’єктів паливно-енергетичного комплексу країни, що створює пряму загрозу державній безпеці, не кажучи вже про загрозу енергозабезпечення підприємств та населення по всій країні, а також фінансові збитки, які може понести держава.

Керівництво ПАТ «ДОНБАСЕНЕРГО» після заяви Парасюка вимушено в екстреному порядку звернулося до Голови Донецької обласної адміністрації Павла Жебрівського із застереженнями щодо нависаючого енергетичного колапсу та проханням негайно вжити заходів для його запобігання. У листі-зверненні детально висвітелно поточне становище на підприємстві, можливі наслідки у разі продовження блокади, а також прохання щодо залучення правоохоронних органів для виявлення і запобігання загрозам з боку «блокадників» та посилення охорони Слов’янської ТЕС.

photo_2017-02-14_22-46-03 photo_2017-02-14_22-46-09 photo_2017-02-14_22-45-48