НПН / Новини / Депутатам чхати на співвітчизників

Депутатам чхати на співвітчизників

Перекрита активістами-блокаторами дорога, є єдиним шляхом постачання вугілля на Щастівску ТЕС, єдине джерело електроенергії на території всієї області, в тому числі, підконтрольній Києву території, на якій проживає більше мільйона осіб.

Вугілля яке видобувається на Донбасі необхідне не лише самому Донбасу. На ньому працюють усі ТЕС України. На словах усе просто, а от на ділі – це тепло та світло у кожній оселі кожного українця.

Дуже прикро, коли такі категорії перетворюються на банальний бізнес олігархів. Але ще гірше коли це перетворюється на спроби політичного піару політичних імпотентів типу Володимира Парасюка. Людина за свою політичну кар’єру не встигла довести до розуму жодного законопроекту. Натомість перелік бійок та скандалів пов’язаних з «наїздами» на бізнесменів дуже довгий.

Парасюка мало цікавить той факт, що окремі складники енергетичної системи нашої держави тісно пов’язані між собою і неможливо просто так взяти й відрубати її шматок. Енергетика, вода, шляхи – складають цілісний організм. В той час коли дві три людини б’ють себе в груди та заливаються слиною у ненависті до Росії вони абсолютно не усвідомлюють на які біди вони кидають людей по обидва боки лінії розмежування.

Банальна жага до політичного піару та намагання урвати свій шматок заступили очі пану Володимиру. Можливо було б набагато краще, якби він сидів у Києві, віджимав би чийсь бізнес, їздив на дорогих авто по ресторанах та переживав за тяжку долю України, ніж лишав українські родини без тепла.