НПН / Новини / Президент проінспектував нове житло для військовослужбовців СБУ – учасників АТО (відео)

Президент проінспектував нове житло для військовослужбовців СБУ – учасників АТО (відео)

Президент Петро Порошенко ознайомився із завершенням будівництва житлового будинку для військових СБУ, які брали участь у антитерористичний операції на Сході України.

Про це “НПН” стало відомо на сайті “СБУ”.

Будинок зі службовим житлом для військовослужбовців був споруджений за німецькою технологією за три місяці. У будинку 18 однокімнатних квартир.

У вартість будівництва увійшло підведення та підключення всіх комунікацій – холодної та гарячої води, світла, а також встановлення сантехніки, міжкімнатних дверей, меблів для кухні, плитки.

Президент подякував Голові СБУ В.Грицаку за перевиконання плану із введення в експлуатацію житла для співробітників СБУ, при чому за рекордно низьку вартість.

Петро Порошенко запросив членів родин військових, дітей оглянути приміщення нових квартир.

Глава держави також поспілкувався з військовослужбовцями та членами їх родин.

“Мир і злагода всім хто тут буде жити. Обіцяю, що ми на цьому не зупиняємось. Ми будемо подовжувати будувати”, – сказав Петро Порошенко.

Президента супроводжували Голова СБУ Василь Грицак, голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров, голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

n_1830_32299225

n_1830_78635232