НПН / Новини / «Свині – не сигарети, вони видають звуки!», – ватажок «ЛНР» пригрозив своїм «міністрам» через контрабанду (Відео)

«Свині – не сигарети, вони видають звуки!», – ватажок «ЛНР» пригрозив своїм «міністрам» через контрабанду (Відео)

screenshot_7_3_729x547ЗМІ зробили жартівливий ролік засідання “ради міністрів “ЛНР”, на якому ватажок Ігор Плотницький наказав обладнати митний пункт на “кордоні” з окупованою Донеччиною у Перевальському районі.

Відео опубліковано на Фейсбуці “Радіо Свобода”, передає “НПН”.

Нагадаємо, Плотницький зазначив, що такий наказ дав до 1 червня, але пункт так і не встановлено, і через цей проміжок “кордону” іде контрабанда свинини.

«Керівник» псевдореспубліки одразу ж викликав на килим осіб, причетних, на його думку, до контрабанди:

– Свині – це не сигарети! Коли їх перевозиш, вони видають звуки, тому не помітити їх нереально, – строго заявив Плотницький на нараді з «міністрами», «податківцями» та «митниками». – Йде вимивання грошей з нашої «республіки», бо виробники контрабандного м’яса гроші забирають в нас, а податки платять Україні. Потім не маємо з чого бюджет поповнювати!

У ветеринарній службі виправдовуються, що якість свинини і те, звідки вона потрапляє неможливо перевірити, адже єдиний пункт, який є на цій ділянці – це пункт “ДНР”.

“З нашої сторони спеціалісти є, але пункт розташовано на території “ДНР”. Коли є настрій у “ДНР” вони дозволяють знаходитися ветеринарам на пункті, коли немає, вони наших людей виганяють”, – сказала представниця.

Плотницький розпорядився облаштувати митний пункт “ЛНР” з необхідними приміщеннями, щоб “наша робота не залежала від настрою наших сусідів”.