НПН / Новини / Бидло – за «порєбрік» або чому Расєя – не Європа (Відео)

Бидло – за «порєбрік» або чому Расєя – не Європа (Відео)

фото 1

«In vino veritas» (лат.) – Істина у вині. Простіше кажучи, людина, яка випила, є більш прозорішою і чеснішою. Однак, це латинське прислів’я – для культурної Європи. У страшному сні Пліній Старший не міг передбачити, що для дикого Мордору, себто для Расєї, істина зовсім в іншому, – «залити сливу» і гадити без огляду на місце та обставини.

Істини у Мордору інші – примітивно-приматні інстинкти і вічний «Тагииил» у будь-якій точці планети. І якщо Туреччина і Єгипет нарешті з полегшенням видихають випари «русской души», то нащадки древніх галлів відчули «русскоє радушіє» в повній мірі на власних ребрах і головах.
Імперські амбіції російського бидла, освячені «святим Пу», щоразу все яскравіше проявляються за межами вічно «встающєй с колєн». На цей раз Франція. «Євро 2016». Чимало уже прокоментовано з приводу ганебної поведінки російських вболівальників, однак хочеться більш детально акцентувати увагу на окремих моментах, на які Європа вперто закривала очі, затуманені загрозами масової міграції з Близького Сходу.
Для початку, варто внести ясність у події, що мали місце в день матчу збірних Росії і Англії. За повідомленнями європейських ЗМІ, в ході зіткнень уболівальників у Марселі перед матчем Євро-2016 у Франції між Росією і Англією кількість постраждалих склала близько 35 осіб, переважно з числа англійців. Одна людина, після нанесених ударів їй по голові ударів, померла.

фото 2

Одразу ж після завершення матчу, російське бидло вирішило нагадати європейцям про «вєлікоросіє» і «дєдивоєвалі», прорвавши кордон стюардів і переламавши декілька  десятків щелеп і носів британським вболівальникам уже в британському секторі. Пасивна поведінка британців може бути трактована як позиція добровільної жертви (пам’ятаєте покірних елоїв і канібалів-морлоків у Герберта Уелса), так і неочікуваною та неконтрольованою агресією з боку дикої біомаси.
Після погрому на трибунах у Марселі «русская дружіна» продовжила свій дикий похід, по дорозі збиваючи з ніг усіх підряд. Здичавілі нащадки Орди в однакових футболках влаштували погром посеред вулиці. А російські коментатори говоритимуть, що «наші фанати стали на захист місцевих жителів».

Як зазначив блогер Кирил Сазонов, – «це були ті росіяни, яким дали візи. Цікаво, ФІФА розуміє, що буде відбуватися на матчах і в перервах, якщо їх будуть в 2018 році проводити в самій Росії? Там будуть просто вбивати всіх гостей, тому що «встає з колін» Росія саме так – вбиваючи оточуючих. А встає з колін вона безперервно вже багато років. Встати не може, але сам процес вічний».
Насправді ж ми мали змогу спостерігати свого роду поєдинок між дикою ордою і цивілізованим світом на його, світу, території. Адже постулат, що Росія там, де «русскій говор» і «Русью пахнєт», вбили в голови дикого племені дуже добре. Вчора Україна і Грузія, сьогодні Франція, завтра Прибалтика і Європа. Прикладів вседозволеності і відвертого хамства «вічно встающіх» чимало, а от прогнозування наслідків поки що примарне. І не варто говорити, що бійки – «махачі» для вболівальників – явище типове. У Франції мав місце не «махач», а жорстока агресія з боку п’яних нащадків Сталіна-Леніна.

Виховані протягом останніх десятиліть в умовах ненависті до оточуючого світу, знахабнілі від свідомості власної недоторканості під гаслами «кругом одні врагі», «стєрєть в радіоктівний пєпєл», апологети «русского міра» активно пропагують шовінізм і расову нетерпимість. Звичними для Росії уже давно стали принципи застосування звірячої сили до слабшого, поножовщина і вбивства після гучних застіль, тотальна ненависть до ближнього і вічне «русскіє ідут».
Для більш глибокого розуміння  в Інтернеті є знакове відео побиття жінки російським бидлом. За які дії, одразу треба каструвати і відправляти на уранові рудники. Європо, дивись уважно. Особливо рекомендується до перегляду послам мирної Європи.
Так на відео показано, що група російських фанатів йде за вболівальниками з Англії, а деякі підбігають ззаду до жінки і б’ють її, після чого інші росіяни починали сміятися. Ролик добре демонструє сучасних захисників «духовних скрєп», які не гребують навіть побиттям жінки, якщо вона вболіває за іншу команду.
Після усіх «подвигів» віце-спікер Держдуми РФ від ЛДПР і член виконкому Російського футбольного союзу Ігор Лебедєв похвалив російських уболівальників, які влаштували бійку з англійськими фанатами в Марселі.
Далі без слів. Європа сама повинна вирішити, як жити на кордоні з Мордором. Наразі влада Франції має намір депортувати з країни цілу делегацію російських уболівальників через заворушення в Марселі, а ФІФА уже висловило офіційне попередження Росії, що у випадку повторення подібного «русская футбольная дружина» одразу буде дискваліфікованою і пакуватиме валізи додому. Мабуть, назавжди.

фото 3

Як зазначив один блогер, якого уже було за цитовано вище, вихід із даної ситуації лише один: «У цьому вся Росія – влаштувати бійню замість свята і пізніше все заперечувати. Тому і весілля без бійки у них не весілля. Особливий шлях. Розумом не зрозуміти. І не треба розуміти. Огорожа по периметру, рів з крокодилами, дозор проти здичавілих. І візи не давати взагалі. Тому що нема чого робити людожерам і дикунам в цивілізованих країнах. Нехай йдуть … нехай йдуть своїм шляхом».