НПН / Новини / Мешканці району «Шахта Жовтнева» у Донецьку протестують проти «ополченців»

Мешканці району «Шахта Жовтнева» у Донецьку протестують проти «ополченців»

Спостерігається значне загострення криміногенної обстановки на території тимчасово окупованого району «Шахта Жовтнева» у Донецьку, – повідомляє розвідка штабу АТО.

Останнім часом на території вказаного району кожну добу колишніми «військовослужбовцями батальйону «Восток» регулярно скоюється чимало тяжких злочинів стосовно  пересічних місцевих жителів, у тому числі жінок та підлітків. Такі події, в свою чергу, призвели до суттєвого обурення місцевих жителів, що переросло у відкриті акції протестів проти діючої т.зв. «влади ДНР».

У результаті «військовим керівництвом «ДНР» запроваджено нічне патрулювання зазначеного району силами т.зв. «дружинників».

Командиром вказаного загону «дружинників» та відповідальним за громадський порядок на території «Шахта Жовтнева» призначено місцевого жителя, бойовика батальйону «Восток» на прізвисько «Шаман».  Сусіди характеризують його як жорстоку особу, оскільки він особисто проводив розстріли військовослужбовців ЗС України та цивільного місцевого населення  і має чималий авторитет серед кримінального середовища Донецька.

Джерело: http://dotb.dn.ua/