НПН / Новини / Коронавірус в «Європейській Солідарності»

Коронавірус в «Європейській Солідарності»

В київському осередку громадської організації «Солідарна молодь» (молодіжне крило партії «Європейська Солідарність») зафіксовано випадок інфікування коронавірусом!

Але, трагізм ситуації полягає в тому, що «Солідарна молодь» завжди знаходиться в авангарді акцій протесту, які організовують прихильники Петра Порошенка.

Нажаль, активіст ГО «Солідарна молодь» Данило Нікулін, у якого діагностували COVID-19, як активний член молодіжки «Європейської Солідарності» також приймав участь в останніх акціях протесту під Печерським судом 18 червня та 1 липня під час судових засідань щодо обрання запобіжного заходу Петру Порошенку.

До речі, акція «Барикада 2.0», яка відбулась 1 липня, тривала з ранку до вечора, і згідно даних представників «ЄС» зібрала близько 10 тисяч учасників, з яких, судячи по фото з соцмереж, в кращому випадку лише третина мала засоби індивідуального захисту. Про дотримання соціальної дистанції сенсу говорити взагалі немає.

Підсумовуючи, можна зробити висновок, що, якщо тривале перебування інфікованої людини серед великого скупчення одних і тих самих людей, серед яких зокрема були і ті, хто організовано приїздив з різних регіонів України (про що представники «ЄС» звітували з телеекранів), не призведе до поширення інфекції, це можна буде вважати небаченим везінням.

Але, нажаль, в позитивний результат розвитку даної ситуації віриться складно.

Навпаки, якщо ситуація почне розвиватися в негативному руслі, відповідальність за те що станеться повинні нести ті, хто не дивлячись на складну епідеміологічну ситуацію в країні виводить на вулиці тисячі людей, тим самим ставлячи свої власні інтереси вище здоров’я та життя інших.

Наостанок, радимо усім хто контактував з інфікованими COVID-19 особами пройти тестування та дотримуватись рекомендованих заходів профілактики.

Будьте здорові та бережіть себе!