НПН / Новини / П’ЯТЕРО ДІТЕЙ ЗАЛИШИЛИСЬ СИРОТАМИ: НА ВОЛИНІ ВІД КОРОНАВІРУСУ ПОМЕРЛА ПОРОДІЛЛЯ

П’ЯТЕРО ДІТЕЙ ЗАЛИШИЛИСЬ СИРОТАМИ: НА ВОЛИНІ ВІД КОРОНАВІРУСУ ПОМЕРЛА ПОРОДІЛЛЯ

Найменшій дитині лише 6 днів від народження.

У неділю, 28 червня, у лікарні в селі Боголюби Луцього району Волинської області від ускладнень, спричинених COVID-19, померла 39-річна жителька села Топілля Рівненської області Ганна Сад. Жінка напередодні народила дівчинку.

“До Луцька жінка приїхала народжувати в міський клінічний пологовий будинок. Після пологів у породіллі запідозрили COVID-19. Була переведена в обласну клінічну лікарню. В пологовому точно вона не вмирала”, –  повідомляє “Суспільне” з посиланням на начальника управління охорони здоров’я Луцька Володимира Лотвіна.

Стан жінки був вкрай важкий. У реанімації породілля була два дні.

“Ми її забирали із низькою сатурацією кисню, із COVID, але, на жаль, вона була з досить мало вираженою супутньою патологією плюс такі психо-поведінкові розлади і тому важка була вона”, – розповів головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар.

Голова Підлозцівської громади Рівненської області, де проживала жінка, Микола Костюкевич на своїй фейсбук сторінці написав, що в неї окрім новонародженої дівчинки залишилося ще 4 дітей.

«Лікарі майже шість днів боролися за життя, але на жаль у віці 39 років Ганна Лазарівна відійшла від цієї землі в іншій кращий край. Сиротами залишилися три синочки та дві донечки, найменшій на день похорону лише шість деньочків», – написав Микола Костюкевич.

Колектив Підлозцівської об’єднаної територіальної громади висловлює глибокі співчуття Сад Івану Івановичу, його п'ятьом…

Gepostet von Mikola Kostyukevich am Montag, 29. Juni 2020

Він висловив співчуття чоловікові, дітям та усім рідним померлої й пообіцяв усіляко допомагати.

Нагадаємо, у Перемишлянському районі Львівської області померла мати п’ятьох дітей. У 41-річної вчительки із села Великі Глібовичі була підтверджена коронавірусна інфекція.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини