НПН / Новини / У Дніпрі учасники бойових дій їздитимуть громадським транспортом безоплатно, незалежно від місця своєї реєстрації

У Дніпрі учасники бойових дій їздитимуть громадським транспортом безоплатно, незалежно від місця своєї реєстрації

Міська влада Дніпра не планує нововведень у громадському транспорті для учасників бойових дій. Усі вони, незалежно від місця реєстрації, можуть користуватися своїми пільгами— проїзд для них був і залишається безкоштовним.

Про це АрміяInform заявила заступник директора департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Юлія Дмитрова.

—У нас все залишається, як і було — ми ж розуміємо, що Закон України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» важить набагато більше, ніж рішення місцевої влади.

Рішенням місцевого органу влади неможливо позбавити учасника бойових дій його законних пільг, зокрема на безоплатний проїзд у громадському транспорті.

Тому у Дніпрі вони як користувалися своїми законними правами, так і надалі ними користуватимуться без обмежень, незалежно від того, проживають вони у нашому місті чи приїхали в гості або у справах, — зазначила Юлія Дмитрова.

У мільйонному Дніпрі наразі проживають близько восьми тисяч учасників бойових дій.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини