НПН / Новини / “СЛУГА НАРОДУ” ТРЕТЬЯКОВА ЗАЯВИЛА, ЩО БЕЗРОБІТНИХ СЛІД СТЕРИЛІЗУВАТИ: З’ЯВИЛАСЬ РЕАКЦІЯ РАДИ ПРОФСПІЛОК (ВІДЕО ТА ФОТО ДОКУМЕНТУ)

“СЛУГА НАРОДУ” ТРЕТЬЯКОВА ЗАЯВИЛА, ЩО БЕЗРОБІТНИХ СЛІД СТЕРИЛІЗУВАТИ: З’ЯВИЛАСЬ РЕАКЦІЯ РАДИ ПРОФСПІЛОК (ВІДЕО ТА ФОТО ДОКУМЕНТУ)

Постійна комісія Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків засудила антисоціальну та антигуманну позицію народної депутатки від “Слуги народу”, голови комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової.

Зазначимо, раніше Третьякова заявила, що у малозабезпечені родини, які “народжують дітей задля отримання державної допомоги”, народжують дітей “дуже низької якості, які теж “сідають” на публічні кошти”. Вона також у якості позитивних прикладів навела вислови нібито деяких британських політиків, що людей, які отримують соціальну допомогу потрібно стерилізувати. Крім того, депутатка від “Слуги народу” заявила, що очільник Сінгапуру Лі Куан Ю стерилізував жінок без вищої освіти. “Отака має бути система, отака в мене філософія”, – підкреслила депутатка.

“У Відкритому листі Комісії до Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова пропонується на підставі статті 83 Регламенту Верховної Ради України, частини третьої статті 7 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» доручити Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України розглянути пропозицію про її відкликання з посади Голови зазначеного Комітету”, – йдеться у заяві Постійної комісії Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків.

 

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини