НПН / Геннадий Труханов мріє про відокремлення півдня від України?

Геннадий Труханов мріє про відокремлення півдня від України?

В кінці травня у одеському Інтернет-просторі почали активно поширювати інформацію про нестримне бажання міського голови Труханова, реалізувати проект створення в межах м.Одеси «зони пріоритетного розвитку», яка, на думку окремих чиновників, нібито допоможе вітчизняним підприємцям і приверне бажані інвестиції в «Південну пальміру».

Одеська мерія в особі самого надійного заступника мера Павла Вугельмана офіційно підтвердила цю інформацію навіть на власному сайті, мовляв створили спеціальну робочу групу і розробляють деталі проекту.

На думку мера Труханова створення такої зони це нібито виключні повноваження міських рад.

Треба відзначити, що з 2014 року всі прихильники федералізації і різних там республік від Скорика до Ківалова, неодноразово намагалися створити чомусь саме в Одесі територію з власним правом і законом . Тільки тоді проект називали «Порто-Франко», який активно просувався депутатами не тільки місцевого розливу, а й, наприклад, Рабиновичем.

Такого роду проекти повністю відповідають імперіалістичним інтересам путінської Росії, спрямованим на поступове відчуження Південно-Східних областей від України, що здійснюється під гаслами децентралізації та автономізації. Чим завершуються в поточних історичних умовах українські автономії ми добре знаємо на прикладі окупованих територій України.

Втілення кремлівського плану під назвою «Зона пріоритетного розвитку» можна розцінити не просто як передвиборний хід громадянина РФ Геннадія Труханова, а й загрозу проросійського реваншу, яка стосується кожного, хто любить своє місто і свою країну.

P.S. Запевняю, що патріотичне громадянське суспільство не залишиться байдужим до подібних ініціатив, а українські спецслужби мають уже відреагувати, аби попередити задум Труханова і ко.

Першоджерело: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2339028956402749&id=100008870020776