НПН / Новини / ДБР ВІДКРИЛО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ЧЕРЕЗ СМЕРТЕЛЬНУ ДТП ЗА УЧАСТЮ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ У ХАРКОВІ (ФОТО)

ДБР ВІДКРИЛО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ЧЕРЕЗ СМЕРТЕЛЬНУ ДТП ЗА УЧАСТЮ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ У ХАРКОВІ (ФОТО)

За кермом Daewoo Lanos, що протаранив службовий Prius, був працівник Шевченківського ВП ГУ Нацполіції в Харківській області.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань у Полтаві розслідують обставини ДТП за участю працівників поліції, яка сталася у Харкові в ніч проти 30 травня, унаслідок чого загинули дві людини.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

“Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб за (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України)”, – йдеться у повідомленні.

За даними ДБР, за кермом Daewoo Lanos, який протаранило службовий автомобіль Toyota Prius, був працівник Шевченківського ВП ГУ Нацполіції в Харківській області.

Як зазначається, процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Харківської області.

Нагадаємо, близько 00:30 години у Харкові на Московському проспекті співробітник поліції за кермом Daewoo Lanos вилетів на зустрічну смугу, врізався у службовий автомобіль патрульної поліції Toyota Prius. Від удару Lanos загорівся. Унаслідок ДТП водій та пасажир загинули на місці. Двох патрульних госпіталізували.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини