НПН / Новини / У ЧЕРНІГОВІ ВОДІЙ МАРШРУТКИ ВИСАДИВ АТОВЦЯ, ЯКИЙ ВТРАТИВ НОГУ: НАСТУПНОГО ДНЯ ВЕТЕРАН ЙОГО ПОБИВ (ВІДЕО)

У ЧЕРНІГОВІ ВОДІЙ МАРШРУТКИ ВИСАДИВ АТОВЦЯ, ЯКИЙ ВТРАТИВ НОГУ: НАСТУПНОГО ДНЯ ВЕТЕРАН ЙОГО ПОБИВ (ВІДЕО)

Військовий та водій з’ясовували стосунки на кінцевій зупинці.

У Чернігові водій маршрутки відмовив у безкоштовному проїзді учаснику АТО, який втратив ногу під час бойових дій на Донбасі. Через день чоловік знайшов водія та вирішив його “провчити кулаками”.

Про інцидент на своїй сторінці у Facebook 26 травня написав друг військового Олександр Тарнавський.

Вчора моєму товаришеві Владиславу Шатилу, що втратив на війні ногу, відмовили у безкоштовному проїзді, гарантованому законом. Крім того, водій почав принижувати Владислава при пасажирах і розмахувати своїм посвідченням учасника бойових дій в Іраку – пише Тарнавський.

Чоловік опублікував відео розмови між АТОвцем і водієм через день після інциденту в маршрутці. Тарнавський каже, що його знайшли на кінцевій зупинці, “аби поговорити”.

На кадрах зафіксовано спочатку діалог між чоловіками на підвищених тонах. Під час розмови водій намагається виправдатися і говорить, що “сам служив і був в Багдаді (прим. Ірак)” Помітно як відео кілька разів переривається і відновлюється. Наприкінці на вулиці АТОвець кілька разів б’є водія, а в останнього вже розірвана кофта.

Чернігів. Черговий непорядний водій спровокував бійку з інвалідом війни Вчора моєму товаришу Владислав Шатило, який втратив на війні ногу, відмовили в безкоштовному проїзді, що гарантований законом. Окрім того, водій почав принижувати Владислава при пасажирах і розмахувати своїм посвідченням учасника бойових дій в ІракуСьогодні ми приїхали на кінцеву зупинку, щоб дізнатись наскільки людяним він вважає свій вчинокВсе закінчилось невдалою спробою водія поговорити з Владиславом по-чоловічому. «Бесіда» відбувалась виключно між водієм та хлопцем з протезом, ніхто сторонній не втручався. Вже після припинення зйомки, водій вибіг напівоголений і почав кричати нецензурну брань, за яку відповісти не зміг. Зрештою втік в невідомому напрямку, залишивши автобус відчиненимОкремо хочу подякувати міській владі, що всупереч закону відмінила пільговий проїзд. Чекайте нових конфліктівОлександр Ломако Владислав Атрошенко

Gepostet von Oleksandr Tarnavskyi am Dienstag, 26. Mai 2020

 

Нагадаємо, право на пільговий на проїзд мають учасники бойових дій, а саме:

  • всіма видами міського пасажирського транспорту;
  • автомобільним транспортом загального користування в сільській місцевості;
  • міжміський автомобільний транспорт (туди і назад 1 раз на 2 роки або туди і назад 1 раз/рік з 50% знижкою),
  • автобуси приміських і міжміських маршрутів, у тому числі внутрішньорайонні та міжобласні незалежно від відстані та місця проживання.

Підписуйтесь на #НПН# в Telegram-канал https://t.me/npn_net_ua. Отримуйте тільки самі свіжі новини